- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
T1k3
tag
válasz
[Prolixus] #9170 üzenetére
Aliexpress-ről rendeltem, egész pontosan innen.
A szállítás gyors volt de félbe volt hajtva a pad - ez így nem fedi teljesen a valóság, inkább úgy fogalmaznék, hogy meg volt tűrve. Ennek ellenére szerintem vállalható (, ellentétben a kép minőségével
).
-
ribizly
veterán
válasz
[Prolixus] #9139 üzenetére
Igen, így azért majdnem dupla ár. Igaz, még így is talán a létező legjobb ajánlat. Mondjuk a tartósságára kíváncsi leszek.
@(#9140) megema
A QCK-val semmiképpen nem jársz rosszul! Én éveken át azt használtam sokáig lézeres, később optikai egérrel és minden esetben kiválóan teljesített. Mivel mosható, így elég sokáig tud kiszolgálni.
Nálam most kb 3 éves, és most megy be a munkahelyemre, mert hibátlan állapotban van.
Mivel pedig csupán egy apró, kulturált Steelseries logo van az egyik sarkában, ezért elég szolid kinézete van az asztalon. Jah és a 2mm-es "vastagsága" miatt, szinte fel sem tűnik, csak azt veszed észre, hogy siklik rajta az egér.
Még annyi előnye van a minimal design-nak, hogy forgatható. Szóval, ha mondjuk a csuklód alatti része elkezdene kikopni, akkor csak fordítasz rajta 180 fokot és újra "új az élmény".Lehet a topic gazdái tudnak éppen valami jó / jobb ajánlatot, ezért várj egy kicsit, hátha kapsz egy jobb tippet, mert én csak néhány típust ismerek és a saját tapasztalatomat tudom mondani. Az Ő kezük alatt rengeteg megfordult már és sokkal tapasztaltabbak.
-
ribizly
veterán
válasz
[Prolixus] #9137 üzenetére
Nem fogta meg semmi. De még ha meg is fogta volna, erre aztán vámolhattak volna...
Nekem még elvileg 3177,- volt ingyenes szállítással. Mintha most már lenne szállítási költség is.
Mindenesetre ebben a méretben ez éri meg a legjobban.
Szerintem nincs különbség amúgy a színek csomagolásában, szóval a kéknek is ilyen csomagban kell érkeznie.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Okos Otthon / Smart Home
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest