- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
demerion #8053 üzenetére
Köszi az infót. Tehát 50cm környéke. Talán elférne az asztalomon.
szerk: 55cm max, lemértem.
Lehetne nagyobb, de akk már nagyon félre lenne a bill+monitor.
scabi78: Nekem nem tűnik vészesnek. Próbáltam, sztem csak pár hét kéne. Sokat kellett pakolásznom, kb ennyi volt a gond.
-
-
drtimot
aktív tag
válasz
demerion #6522 üzenetére
Azt, hogy zseniálisak közelebbről is
Attól függ mondjuk, mire használnád, ha LAN partikra hurcolásznád naponta, szerintem maradj inkább a QcK-nál, ár/érték arányban verhetetlen és szívós padok, az Artisan darabok a prémium árukkal nem "terepre" valók
Áfával számoltál? Az valószínűleg lesz rajta, mivel kb. még a legolcsóbb Artisan padok is az áfahatár fölött vannak szállítással. (Illetve itt arra sem számíthatsz, hogy hazudnának a csomag értékéről a vámnak, mint ebayes eladók teszik. Személyes tapasztalat, engem keményen megvámoltak, amikor Artisantól vásároltam.)
Viszont én is manapság tervezek beruházni egy új Hien padra, akár összeállhatnánk páran Budapest környékéről egy közös rendelésre, így spórolhatnánk a postaköltségen. Szervezném is akár, ha valakit érdekel, dobjatok egy PÜ-t mondjuk jövő hét végéig (06.07.) meglátjuk, mennyi érdeklődőt találunk.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
demerion #6430 üzenetére
Korai Abysuss revíziók jitterelhetnek QcK-n.
A Salmosa nem annyira szeresse NAGYsebességű rántásnál a nemhomogén mintázatú felületet.
Corepad C1. Még olcsóbb is.
Drágábban Allsop Raindrop GigaPad XL (posta a húzósabb, maga a pad filléres tétel) és Everglide Titan MonsterMat. A két best szövet ever.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ALIENWARE Area-51 R5
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest