- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
badxgirl
aktív tag
Hát ha van valakinek tippje az 5000-es határon belül, ami kinézetre is jó, méretre a v8m-hez hasonló csak nem lézer azt is meghallgatom. egyáltalán létezik hogy a bloddy lézer egerek nem mennek a saját padjukon? mert azt néztem a bloody széria egerei nagy többségben (ha nem mind) lézeresek. azt gondolnám akkor a padjuk ehhez igazodik. bár sosem tudni. Igazából tartok kicsit a lézertől viszont a sorozat kinézete, szoftvere és úgy átlagban a formái többségében nagyon bejön azért ezekből szemezgettem.
-
FireKeeper
nagyúr
hmm, az "gond", a feketének jobban tetszett a mintája és a színe, azért rendeltem olyat, de amúgy a gyorsabb padokat részesítem előnyben. na de majd meglátjuk, tovább engedte a vám, ha minden igaz a héten el fogok tudni menni érte.
talán a google excel ajánlóba bele lehetne írni ezeket is a xiaomi padhoz, mármint hogy más a felület, meg a fekete könnyebben kisimul.
-
FireKeeper
nagyúr
-
fagylalt
senior tag
Minden esetre 3 egérpadot kell vásárolnom, úgyhogy úgy döntöttem, hogy 3 különböző lesz, aztán legalább megtapasztalom a különbségeket.
Egy nagyobbacskát veszek az adatlapomon lévő konfigurációhoz illetve 2 kompaktabb méretűt laptophoz (egyik ajándékba lesz). Valószínűleg lesz egy Zowie PTF-X, egy SteelSeries QcK Mini és egy Glorious G-L. -
Solymi81
aktív tag
A low-sense / med-sense / high-sense játékstílusról és játékokról hol tudok bővebben olvasni?
Illetve az egér súlya befolyásolhatja az egérpad működését?Egy közepes/gyors egérpadban gondolkodom, de előtte még be kell lőnöm, hogy én milyen stílusban játszom majd, amit meg majd csak az egerem megérkezése után fogok tudni, addigra meg már szeretném az egérpadot is beszerezni és nem az asztalon koptatni.
-
-
gtamate2
veterán
Welcome my friend!
Amúgy a Razer egérpadok árai mostanában estek? Control L ~6500 Speed szintén
-
-
MarioAna
senior tag
Zowie GT-F Speed padhoz megemlíteném (bár nem találom az ajánlott padok között), hogy paracord súrlódása túl nagy vele és "kiégeti" hosszú távon, illetve hogy esélytelen, hogy a felülete és vékonysága miatt másik padot lehessen rakni alá.-->
a, legkisebb alatta lévő egyenetlenségre karcol/súrol és
b, egybegumis az egész alja így szöveten semmit nem tapad és csúszkálAzóta egyéb tapasztalatom nem volt vele se negatív, se pozitív - egércsere volt egy Zowie EC2-A típusra, semmi probléma nincs ezzel sem, szövet-műanyag hibrid lévén én ajánlanám (Taitot váltott nálam).
+
szerk: EC2-A-n a jaffa teflontalp is suhan (természetesen jobb, mint a gyári). -
MaTpr0F
senior tag
Artisan padokat alulra megjegyzésként esetleg be lehet tenni, megemlítve az árukat és a beszerzésük körülményességét.
Esetleg az olcsó kategóriát keresőknek szintén említés képpen alulra az Ali/ebay "Goliathus" padjait.
Itthoni filléres cuccoknál százszor jobbak.Hirtelen ez jutott eszembe.
-
FireKeeper
nagyúr
azt nem tudom amúgy, hogy a sima szövet is beleakad-e, lehet hogy az nem, de a paracord biztosan.
illetve kb két hónapja fut nálam egy Genius GX Speed P100 (van control is), ultra budget pad (2k huf), levarrott szélekkel, igényesnek tűnő anyagokból, 35x25x3 méretben, abszolút belépőszintnek akár meg lehet említeni - de ünnepek után lehet felhozom majd BP-re, aztán dobragab megszakérti
-
guftabi96
addikt
Az lesz, ha holnap délutánig nem válaszolnak az e-mailemre.
(az is vicc, hogy úgy kellett rágugliznom az e-mail címükre, mert az oldalon az e-mail fülnél csak az ügyfélszolgálat linkje van, ami továbbvisz egy gy.i.k szerű cuccra... persze lehet, hogy csak én vagyok a vak. )
Nincs nekem szerencsém most ezekkel a rendelésekkel. Emagon se nagyon látom, hogy az egeres topikban is beszélt Newmen kimozdulna a boltól. Cougar Speed 2-vel van valakinek hosszabb távú tapasztalata? Tudom, hogy ott a QCK+ az Omen helyett, de az csak 2mm vastag. Persze ez nem kizáró ok, de ha hasonló áron, hasonló méretben ott az a Cougar, akkor szívesen megnézném azt is, ha esetleg ebből az Omenből nem lesz semmi. -
-
-
MaTpr0F
senior tag
Remélhetőleg az Alis eladó nem így küldené. Én inkább fizetnék érte pár extra dolcsit, a nagyobb terjedelmű szállításért, minthogy így összegyűrjék.
Valószínűleg csak így fért bele a legolcsóbb méretbe. "Free" shipping rulez.....
Helltp:
Qck még mindig az egyik legjobb, én maradnék annál, ha tetszik.
HP Omen-t meg pár hsz-al előbb SP!T részletezte. -
Atomgeszi
nagyúr
-
ChuckyCheese
tag
Szia!
Csak azt hittem hogy találtam a SuperGamer-nél.. De nincs raktáron.. Viszont szövetet kerestem alapvetően. Azt hittem ez az, de már tudom hogy nem.
Viszont találtam mást helyette, dupla akcióban. Egy HP Omen Steelseries-t. Elvileg ez ugyanaz mint a Qck+. Az egyik kolléga írta fentebb. 450x400x4-es azt hiszem. És 3990-ért már elvihető kedvezménnyel. Plusz még én visszakapom az áfá-t is. Szóval még olcsóbb. Ennek nem hiszem hogy ellent tudnék állni. -
Atomgeszi
nagyúr
Én is a jelszóval szívtam. Nem mindegy neki, hogy épp csak medium és nem strong?
Remélem azért meg fog jönni nekem is.. Van PayPal, bár igazából a padnak jobban örülnék, mint egy PP védelem hercehurcának.
Én max 3cm-t tudok neked adni. Esetleg rendeljünk élből kettőt(úgyis akció van), aztán jöhet az origami.
-
Atomgeszi
nagyúr
Hu akkor jó, megelőztelek, még jutott nekem.
Mit ír ki?
(#8548) MarioAna
Nagyon aranyos a nyuszis is. De most már ne linkeljetek többet, mert még pohár alátétet kell csináljak ennyi padból.
Mondjuk a Xiaomi 3cm-el túl lóg a kis asztalkámon, de hát mire nem jó egy régi vágású narancssárga szabó olló.
-
Levwi
aktív tag
köszi csak az a baj, hogy 42 centi a max mélység ami nekem elfér az asztalomon, mert itt van az erősítőm is és sehogy se tudok még két centit kicsikarni a helyből. A ROG Sheat az tetszene, de sajnos nem fér el és a glorious-al is az a gondom, hogy mélységre nagy. A razer padok lennének még jók méretben nekem, de azok meg ocsmány zöldek, meg ahogy olvastam nem is ajánlottak. De azért köszi a segítséget bújom tovább az itthoni forgalmazók honlapját hátha találok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest