-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Atomgeszi #8658 üzenetére
Végre megérkezett a válasz:
This is Danny, the seller from DD4. We notice that you bought the Xiaomi mouse pad (order No. xxxxxxxx) with us, but the product is creased. We are sorry for that.
But I think it still could be used, you have some suggestion for my reference to solve this problem? Thanks in advance.Best Regards,
Wezoon TechnologMagyarán, fél áron volt, ennyiért így is jó, nem?
-
-
Vanir
veterán
válasz
Atomgeszi #8550 üzenetére
Már működik, csak a regisztráció elég érdekes volt, a jelszavakat nem nagyon akarta elfogadni akárhogy formáltam őket. Kínaiak...
Nekem ezzel az a baj, hogy rövid. Egy 90 centis jobb lenne, hogy ráférjen teljesen a billzet, de: ha levágok belőle olyan 40x55-re (állóra forgatva), akkor a könyököm is rá fog férni, és az nekem nagyon jó lesz. Úgyhogy köszi a linket, majd beszámolok a minőségéről amint megérkezik. -
MarioAna
senior tag
válasz
Atomgeszi #8547 üzenetére
bent a cégnél a kisebb verziója két kollégámnak, NAGYON sima és "szerethető"
. http://www.gearbest.com/mouse/pp_403685.html
A felülete valami zseniális, viszont a tartósságáról olvastam negatív visszajelzéseket, hogy könnyen válik a széle.
Ennyiért abszolút bestbuy, én is gondolkozok egy berendelésén most így -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest