-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
addikt
-
gtamate2
veterán
válasz
strynox #8750 üzenetére
Vagy gyorsabb pad és lejjebb veszi a dpi-t, ki hogy szereti.
Vanir: Pár tipp az összefoglalóhoz:
Szerintem mehetnek bele az Xtrfykülönböző padjai (én az xgp1-et használtam rövidebb ideig, tartósságra ezek is elég jók)
Valamint szerintem is mehetne egy olcsóbb kategória, nyilván kompromisszumosabb, de akik nem hardore gamerek, azoknak jól jöhet.
Illetve szerintem feltüntethetnétek hogy a HP Opem az tulajdonképp ugye a QCK alapú pad.
A Razer Goliathus Extendednél pedig ügyelni kell arra hogy a hosszúsága jóval kisebb az L-es méretétől.
Illetve oda lehetne írni hogy csak megbízható forrásból vásárolják mert nagyon szeretik hamisítani.
Olyan oszlop is lehetne hogy mosható-e a pad.
Részemről ennyi. -
skyli
senior tag
válasz
strynox #8407 üzenetére
cseréltem sima logitech teflonról hyperglide-ra a csúszásgátlókat és most már kellemesen gyors
nem lehet végigpöckölni az asztalon mint egy léghokit, se szájjal elfújni, de így már nem rossz
még a szilikon spray-t ki fogom próbálni rajta
Összességében szerintem egy normális szövetpad, 30x40cm és 1750ft volt kb áfával. Nekem megérte(X2 Xpad)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest