Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
Gondoltam rákérdezek, mielőtt szétverem villáskulccsal:
Van egy CRT TV beépített videóval (VHS). Thomson, kb 40 centis.
Nem volt bekapcsolva már legalább fél éve. Nem volt mozgatva sem. Erre most kitalálta, hogy azt csinálja, hogy indításnál, amikor bekapcsolná a katódsugárcsövet, kattan egyet, és lekapcsol (kb 1 másodperc után - zárlatvédelem?).
Jobban mondva, bekapcsolja, mert a képernyő kb 0.05 másodpercre a teljes területében szürke vagy fehér színben fénylik, látni, ahogy végigfut a nyaláb a kép teljes területén (néha csak háromnegyedén). Közvetlenül ezt követően jön a kattanás. Ez alapján arra következtetek, hogy maga a cső jó, illetve az eltérítőtekercsek is.
Én ezt a tv-t fordulatból dobnám is el, viszont a videó részben bent van egy kazetta, amit ki akarok venni. Csakhogy a TV bekapcsolása nélkül nem tudom kivenni. Ha megnyomom az eject gombot, a TV akkor is inicializálni kezd, és mielőtt kiadhatná a kazit, már rég kikapcsol.
A kérdésem pedig az lenne, hogy van valami triviális dolog, amit esetleg benéztem, és érdemes megpróbálni, vagy kezdjem el szétverni pörölykalapáccsal, hogy kiszedjem belőle a kazettát?
Égett szaga nincs, külsérelmi nyomot nem látok. Szobában van, tehát a mókuscickány nem fészkelt bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged