Új hozzászólás Aktív témák
-
joeid
tag
A 3 közűl a P275 a legjobb és ezt attól függetlenűl mondom ,hogy mi is áruljuk.
De szerintem nézd meg mind3-at , aztán hasonlítsd össze az ár/garancia/kor/képminőség arányt és úgy válassz.
Az Eizo F930 jó moncsi ,nekünk is volt ilyen ,ami ''hátrány'' lehet a többihez képest ,hogy nem síkképcsöves , legalább 1 évvel öregebb (2000-2001-es tudtommal) és ha elromlik akkor az esetek 95%-ban sorkimenő romlik ,az pedíg javíthatatlan (hacsak nincs egy ugyanolyan mondjuk törött képcsöves ,de még így sem biztos az eredmény, persze ha gari időn belűl van akkor no problem
Tehát én kb így látom őket :
IBM P275 : Sony síkképcső, szép kép, nagyon jól állítható színek
Belinea 108080 : Mitsubishi síkképcső, szerintem szép kép ,hacsak nem vagy vájtszemű ,mert azoknak semmi sem elég, aránylag kicsi külső méret
Eizo F930 : szép kép ,ha jól tudom Hitachi képcső van benne, az Eizo azért Eizo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bundle topik
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 4
- Ford topik
- Futás, futópályák
- A Sharkoon megtáltosodik a mechanikus klaviatúrák tekintetében?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest