Új hozzászólás Aktív témák
-
goyo206
senior tag
válasz
CastorTroy #90 üzenetére
....sorry, nagyon - nagyon téves!
(#4202) winhate: milyen áron egyébként? (kár, h nem néztél szét a hirdetéseim között, lett volna nálam nagytesója is...)
-
Loha
veterán
válasz
CastorTroy #295 üzenetére
Akkor semmilyet, mert hardveres gond van. BIOS-ban ugye semmilyen szoftver nem befolyásolja a dolgot...
Még próbáld ki egy másik gépen vagy VGA-val, aztán ha úgy sem jó, akkor vissza gariba ha van még rá... -
Loha
veterán
válasz
CastorTroy #293 üzenetére
Szerintem egy registry manager progival nézd meg, hogy nem maradt-e bent az automatikusan induló progik között a MagicTune. Ha el van távolítva, akkor szerintem utána frissítsd a VGA drivert a legfrisebbre.
BIOS alatt működik az OSD rendesen? -
tomcsi23
veterán
válasz
CastorTroy #114 üzenetére
Jól van, amúgy sincs Lohának (se) semmi köze hozzá, hogy mit veszel. Csak egy kicsit fel akarja nyitni a szemed...érted.
És valszeg a használt moncsik után se kap jutalékot.
Szal...azt akarja elérni, hogy elégedett legyél, mert ez a legfontosabb. Ha egy úgy 17-essel, akkor azzal, de ez esetben a #108-as utolsó mondatát is ajánlom figyelmedbe. -
Loha
veterán
válasz
CastorTroy #111 üzenetére
Jólvan nekem mind1, vkinek a 17''-os, új moncsikat is el kell adni
-
Loha
veterán
válasz
CastorTroy #101 üzenetére
használt monitort pedig nem vagyok hajlandó venni
Tudom, hogy vannak bizonyos emberekben a rossz tapasztalatok miatt ilyen ''berögződések'', de szerintem gondold át mégegyszer a dolgot!
Itt sokan vettek használt 21''-os moncsit, és senkitől sem halottam eddig, hogy egy kicsit is megbánta volna a dolgot...Nézd úgy a dolgot, hogy:
1.) Erre is ugyan úgy kapsz garit mint egy újra, csak kevesebbet.
2.) Vásárlás elött alaposan kipróbálhatod a moncsit, amit általában újnál nem tehetsz meg.
3.) Ugyan azért a pénzért egy teljesen más kategóriájú, prefesszionális moncsit kapsz, ami eleve minőségibb alkatrészkből áll, korszerübb technológiával, hosszabb élettartammal rendelkezik, mint ezek a budget kategóriás moncsik. Gondolj bele, hogy amikor ezeket gyártották, 200-250k volt egy ilyen moncsi, gondolhatod, hogy mennyivel alaposabbak voltak a minőségellenőrzésnél, mint ezeknél a 30k-s csodáknál...
Szerintem mindenképpen menj el és nézz meg egy ilyen moncsit, mielött megveszed vmelyik 17''-ost. Ha viszont a mégis mindenáron a 17''-os mellett döntesz, akkor utána nehogy megnézz egy 21''-est...
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
válasz
CastorTroy #96 üzenetére
Egyáltalán nem értem a logikai kapcsolatot...
21''-os monitor csak annak tűnik nagynak akinek még nem volt. 19''-os TFT-k már elég elterjedtek, pedig csak 1''-al kisebb a látható képméret. Ha lemegy a 21''-os TFT-k ára azok is népszerűek lesznek. Személy szerinte nekem egy 30-40''-os TFT tökéletes lenne, mert annak áttekintéséhez már talán a fejemet is kéne mozgatni, ami nagyon egészséges -
tomcsi23
veterán
válasz
CastorTroy #93 üzenetére
Én se 3 méterről nézem. Rendesen használom ''közelről''.
Persze, először fura volt a nagy felület, de le nem cseréltem volna kisebbre. Én még azt az érvet se fogadnám el, hogy nincs hely. Csinálnék. -
tomcsi23
veterán
válasz
CastorTroy #90 üzenetére
Szia!
Jobb ötlet? Egy 21 collos használt.Anno én is nézelődtem, és örülök, hogy nem egy új 17-19-est vettem. Ennyi.
Igaz, egyre nehezebb jó használtat találni, de egyre olcsóbb is.
ja: velkám nyú topik.
[Szerkesztve] -
Debilon
addikt
válasz
CastorTroy #84 üzenetére
nekem is ez lenne, 30-35k között kéne 17-es monitor..
játékra, netre kéne, 1024-ben 85-100hz frissítés...jelenteg Ti4200 aztán később valszeg 6600GT hajtaná. -
Loha
veterán
válasz
CastorTroy #84 üzenetére
Szó szerint. Egy 30k-s monitortól ne várj sokat. Mik az elvárások?
-
Loha
veterán
válasz
CastorTroy #82 üzenetére
Hát jobb mint az LG F720B
, de túl sokat ettől sem szabad várni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged