- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
válasz
goyo206 #4216 üzenetére
Na ez érdekes, szerintem mindenkinek tetszeni fog.
Köszönöm igen. Nem a monitor a hibás és valszeg a kábel se és nem is a videokari.
Az hogy ezt ez kijelzi. Az elvileg pozitívum,mert ha nem írná ki, akkor nem tudnánk, hogy a monitor rossza-e vagy a gép. De így a monitor jelzi, hogy jó és nem kap jelet.(Ja fontos még megkülönböztetni, hogy, van/volt sok olyan eset amikor, pár másodpercig ez felvillan és elmúlik. Itt nem erről van szó folyamatosan fenn álla probléma.)
Röhögni fogtok, de találtam erre egy videót [link]
Avagy Pc repar for dummis.Sok alap dolgot el mond benne. De a lényeg szerinte. A Ram hiba. A video szerint. sokszora por miatt esetleg rosszul érintkezik a Ram. Ő letisztogatja és minden jó. (valszeg onnan jön a jel, vagy kell Ram a jelhez? Ezt nem tudom pontosan)
Na most vicces a dolog. De én is épp Ramot cserélgettem teszteltem. És nekem még a Bios is Sípolt és el se indult a gép, (pedig benn volt a Ram). Olvastam, hoyg érdemes kitakarítnai a por miatt. Ekkor fogtam egy szép fogkefét és azzal tisztítgattam. És tényleg volt benne por.
De és most követketik a horror (vagy inkább valami Dr. Haus eset)
A fogkefét előtte más hmm..tehcnikai dologra is használtam. Konkrétan Silicon spray (WD-40) el "kentem". Mivel persze enyhén olajos volt szépen lejött minden midnen csillog és tiszta. LOL Mintha új lenne.
Hmm..aztán most elgondolkodok....Vajon az olaj (ásványiolaj)Vezeti-e az áramot?
És most úgy találtam, hogy nem vezeti.....Magyarul a fene nagy portalanításban "leszigeteltem" a RAM Slotokat "olajjal." És most hogy beszart minden még egyszer jól "átkentem". Jól van ülj le fiam fizikából egyes......
NA most valszeg ezért nem érzékeli a jelet. Se kikapcsolva se bekapcsolva....Hmmmm......Mi oldja az olajat??
-
-
-
goyo206
senior tag
válasz
goyo206 #4148 üzenetére
Annyira nem tudok szakmai szemmel nyilatkozni, h. még csak el sem tudtam indítani úgy a monitort. Pontosabban működik, csak nem jeleníti meg a képet. Csatlakoztattam szépen sorban a BNC (5-ös) csatikat, aztán hiába, semmi. Átváltom A-ról B-re és semmi...
Érdekes módon megnéztem a manualját (Belinea 108080), ott egy szó sincs a csatlakozási résznél a BNC-ről!Gondolom az nem lehetséges, h. csak dísz?
-
Somy_
tag
válasz
goyo206 #4142 üzenetére
Szia!
Megvan a megoldás a monitorral együtt a hang lekapcsolásra!
Az Asus alaplapom energia-vezérlő programjában (EPU) is be volt állítva a képernyő kikapcsolása. Miután az EPU-ban a monitor kikapcsolását 'Never' státuszba tettem, és csak az op.rendszerben van beállítva a monitor kikapcsolásának időzítése, minden rendben működik. -
-
moonguru
őstag
válasz
goyo206 #4130 üzenetére
Képernyő mérete 22 "
Látható méret 20,0 "
Dot Pitch / Képponttávolság 0,25 mm
Maximális felbontás: 2048 x 1536 / 80 Hz
Max szinkron sebesség (V x M) 160 x 130 Hz kHz
Video sávszélesség 360 MHz-es
Gyárilag előre (beállított) Felbontás módok 2048 x 1536 / 80 Hz
1840 x 1440 / 86 Hz
1600 x 1280 / 97 Hz
1600 x 1200 / 104 Hz
1480 x 1024 / 120 Hz
1280 x 1024 / 130 Hz
1024 x 768 / 160 Hz
800 x 600 / 160 Hz
640 x 480 / 160 Hz -
moonguru
őstag
válasz
goyo206 #4069 üzenetére
Ütés érte amitől az alaplap és a hátlap eltörött!
A hátlapot lecserélték, az alaplapot a törésnél átdrótozták, és így működött hibátlanul egy ideig (napot nem mondtak) majd leállt!
Ezután vettem meg!
Át kell néznem hogy az átkötéseknél nem maradt e ki még megszakadt fólia, illetve igazat mondtak e...
Amint mondtam kedden nekiállok, remélem tudok infót mondani!
A postás szállítás nem biztos hogy megérné ekkora súlyú és méretű monitornál...
Ui:
Mivel a hátlap gyári ezért azt gondolom a működő monitorhoz rendelték meg, mert nem 2 forint egy ilyen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged