Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
-
joeid
tag
Nem ''barbár'' megoldás
Kérdés hogy van-e rajta ilyen poti...általában bal -hátul-alul van a sorkimenő és azon van 2 vagy 3 poti ,abból a legalsóval lehet állítani a fényerőn.
Úgy kell beállítani hogy kb 50% fényerőnél (a menüben) legyen normális a fényerő és lehetőleg bemelegedés után kell beállítani mert addíg változhat a fényerő... -
-
joeid
tag
Pl. a kép összeugrik függőlegesen , bár ez lehet az eltérítés hibája is .
Általában azért egyértelmű a hiba : egyszerűen eltűnik a képTáp kapcsol csak nincs kép.
Javítható probléma , sorvégtranyót lehet venni .
Olvastam a 689-est , már fentebb írtam hogy a tápegység stabilitásával van gond , nem biztos hogy meg lehet találni a konkrét hibát ...Ehez látni kéne a moncsit ,de én úgy emléxem hogy ilyen hibát mi még nem tudtunk megjavítani. -
joeid
tag
Cserével javítható , de új sorkimenőt találni hozzá szinte lehetetlen mert nem szoktak ilyet árulni (én egy márkáról az LG -ről tudok amihez talán megfizethető áron belehet szerezni).
Egy 17'' LG monitorhoz a sorkimenő 6-8e Ft.
4 éves monitornál nem feltétlenűl kell ilyen hibának előjönnie (lásd IBM, Belinea stb.).
Szerintem nagyban függ a minőségtől ,attól hogy mennyit ment a monitor és még pár dologtól... -
Loha
veterán
Nem kulso hanem belso tukrozodesre gondoltam. Ez azt jelenti, hogy a pixelek altal kibocsajtott feny verodik vissza az uveg belso feluleterol, es ettol a fenytol picit elszurkulnek a fekete pixelek. Ez tobbe kevesbe minden moncsinal eszreveheto.
A te Eizodis racsmaszkos, mint a Trinitronok, de SZVSZ a Trinitron kepcso a legjobb, a racsmaszkos kepcsovek kozul is. Ha a meghibasodasokat nezzuk akkor en ugy halottam, hogy a G500-as kepcsovevel nagyon keves gond van, az egyik legmegbizhatobb moncsibelso. Es nem kell SONY moncsit venni ahhoz, hogy Trinitronos kepcsoved legyen, mert sztem az osszes Trinitronos moncsi belsejet a SONY gyartotta, az OEM-ek csak masik muanyagkaszniba tettek, es a nevuk alatt adtak el. Ezt tamasztja ala sztem az is, hogy ezekben a moncsikban meg a menu is teljesen ugyan az mint SONY rokonaikban, es a parametereik is azonosak. Viszont hasznalpiacon sokkal olcsobban es konyebben beszerezhetoek, mint a SONY-k. -
joeid
tag
A tápegység stabilitásával vanak gondok , ahogy Loha is mondja.
Eizo-nál elég sokkal találkoztam ami ugyanezt csinálja ,de nem csak ennél a márkánál van ilyen.
Mindenesetre én ha tudnám vissza vinném ,mert az Eizok eléggé sorkimenő nyavajásak és biztos hogy van valami oka ha nem stabil a tápegység .Persze az is lehet hogy átkéne nézni néhány forrasztást meg kondit ,de ez már szervízt jelent...
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
1,5-2m-es hosszuságnál sztem egy jó minőségű, mindkét végén vasmagos árnyékolt kábelnél nem jobb az RGB. Nagy hosszúság esetén lehet jobb az RGB.
Lehet nálad is szimpla tükröződés, ha igen, akkor alaposan meg kell tisztítani az üveget, és érdemes visszavenni a fényerőt és kontrasztot, de teljesen eltüntetni nem lehet.
Ha gyenge a táp, akkor a kép mérete is változik, tehát nézd meg feketéből világosba váltásnál, összeugrik-e picit a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged