- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyiGo
aktív tag
válasz
Senki_Alfonz #426 üzenetére
itt megtaláltam a megoldást, köszönöm szépen, és bocs a zavarásért
-
Bernardo20
őstag
válasz
Senki_Alfonz #681 üzenetére
értem. tehét akkor nem nem egyedi probléma. Mindenesetre megnyugatató
De tényleg nem nagyon zavaró és 1 nap után már megszokottá kezd válni.
bár azt azért nem hiszem,ha újonnan megvenném ezt a monitort 1xx k-ért akkor is ott lenne illetve, hogy eltürném. mert 27k-ért még igen.. szóval azért ezt szerintem ezzel nem lehet elintézni,hogy ilyen a trinirton képcső...
de tényleg nagyon klassz monitor és kegyelten nagy!!! -
tomcsi23
veterán
válasz
Senki_Alfonz #436 üzenetére
Alapértelmezettként felismerte - a moncsi saját drájverét nem akarta elfogadni, de semmi probléma nem volt semmilyen beállítással.
60 Hz-s probléma egyszer volt eddig, de a fórumon le van írva sok hiba megoldása, csak rá kell keresni ''60Hz'' meg hasonló kulcsszavakra.
Mike 32: a leggyakoribb probléma, hogy a vin engedélyezné a beállítást, de a driver már nem. Általában a megjelenítőnél szokott lekorlátozva lenni, vagy a csatolónál, vagy mittom, de pár helyen be lehet még állítani, és egyik is elég a korláthoz. Nekem kapásból ment az új vines alapértelmezett moncsin a 1296*960@100Hz - ddc-s kábel és moncsi saját drivere nélkül. -
Mike 32
aktív tag
válasz
Örök hálám a nagyra becsült segitségért nagyon sokat segitet igy már rögtön tudom hogy mit kell vele csinálni.
Nekem kapásból azt írta ki hogy DDC információ :nem támogatott.
akko jól gondoltam hogy a kábel a hunyó.
(#427) joeid
Nem azért írtam neked hogy sértésnek vedha mégis igy jöt ki elnézést kérek
Mint Senki_Alfonz mondotta énis elég messze lakom pestöl és nincs kedvem meg idöm sem szaladgálni.Igy meg van oldva és kész ennyi. -
joeid
tag
válasz
Ezzel csak az a baj - legalábbis nálunk - hogy nem mindíg az eredeti kábelt kapjuk hozzá.
Most is a P275 -höz új ,gyáris csomagolásu kábeleket küldtek ,amik nyílván nem a gyári kábele...egyébként is valszeg a DVI-t használták rajtuk mert szinte mindegyik úgy van beállítva hogy ezt a bemenetet használja...ezeket persze nekünk nem küldték el , gondolom jó pénzért eladják külön.
A Belineák kábeleivel semmi gond , bár az is vegyesen volt : volt benne rendes vastag kábel , meg az az olcsó vacak ami max egy 14-15'' monitorhoz jó...nah most azokat mi pótoltuk rendes kábelekkel .
Az lehet még megoldás ,hogy adjuk hozzá a kábelt amit mi is kaptunk és lehet venni hozzá másik kábelt vagy DVI kábelt nálunk(mert akkor hozatunk).Aztán mindenki eldönti hogy szüksége van rá vagy sem.
Tudom hogy ez most úgy hangzik ,hogy minket nem érdekel az egész ,pedíg érdekel .
És ha meglehet oldani némi beállítással akkor meg semmi gond nincs. -
tedi
csendes tag
válasz
Senki_Alfonz #318 üzenetére
Köszi, én is csak ezt találtam róla, ezek szerint tényleg 98-as? Akkor ez már 8 éves lesz októberben?! Akkor a barátnőmet is átvágták?! Legalábbis az évek tekintetében. Remélem más baja nem lesz. Úgy néz ki eddig jól működik.
-
Loha
veterán
válasz
Senki_Alfonz #127 üzenetére
Én inkább a DELL-t venném, feketében
Vmiért én jobban szeretem a Trinitron képét...
Persze a döntést sokban befolyásolja az is, hogy az _adott_ monitornak milyen a képe. -
joeid
tag
válasz
Senki_Alfonz #103 üzenetére
Szentem kb 1-1.5 hét ,hamarabb megérkezik ,csak azért szeretnénk letesztelni őket (nincs-e karc,beégés, gombok működnek-e rendesen meg ilyesmik, mert az ördög sosem alszik...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest