- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
válasz
Bernardo20 #682 üzenetére
bár azt azért nem hiszem, ha újonnan megvenném ezt a monitort 1xx k-ért akkor is ott lenne illetve, hogy eltürném
Ha nem lettél volna lusta kicsit visszaolvasni, akkor nem tetted volna fel a kérdést.
Ha én is ilyen lusta lennék, akkor lehet nem tudnád meg soha,, hogy ez a rácsmaszkos képcsövek sajátossága, tehát minden Trinitron és Diamondtron képcsőben benne van, az újakban meg a régiekben is, mert azokkal a merevítő szálakkal gyártják!
Eltűrni pedig nem muszáj, lehet venni TFT-t, vagy rés és lyukmaszkos moncsikat, de a legjobb képminőséget sztem a rácsmaszkos moncsik nyújtják.
szóval azért ezt szerintem ezzel nem lehet elintézni,hogy ilyen a trinirton képcső...
Erre meg nem mondok már semmit... -
directsl
tag
válasz
Bernardo20 #682 üzenetére
Pedig azok ottvoltak újkorában is. Vissza se vennék, ha erre hivatkozol, valóban minden Trinitron monitoron ottvannak.
-
Senki_Alfonz
tag
válasz
Bernardo20 #680 üzenetére
Az az apertúra rácsot tartó két vékony fémhuzal, a trinitron képcsövek sajátossága.
Egy idő után már észre sem veszed... -
Loha
veterán
válasz
Bernardo20 #649 üzenetére
A Makrotexnél 4k különbség van, amit sztem simán megér az IBM.
-
Loha
veterán
válasz
Bernardo20 #647 üzenetére
Mármint a P275-re akarsz ráfizetni? Attól függ mennyit, de sztem megéri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest