- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
jokeman #3947 üzenetére
Szeva!Érdemesnek érdemes.Én egy 955be-vel hajtottam egy 6870cf-et.Nagy gondom nem volt vele és bőven használható kategória,de teljesen nem fogja kihajtani(6850cf-et sem).Ez abban nyilvánul meg,hogy bizonyos esetekben be tud esni 25fps közelébe a játék,de persze így is erősebb megoldás mint egy 6970-es kari.Legalább 3.8ghz,de ha értelmes feszen megvan 4ghz akkor inkább ezen utóbbi verziót erőltesd.Viszonyítás képen egy 2500k(3.3ghz) alapfeszen megeszi az x4-et 4ghz-s beállításon.Összegezve.Szerintem beválhatsz egy 6850 cf-et vele,persze ha van normális márkás tápod ami ugye 550,de inkább 600w-s.Ha meg elkap az fx láz akkor egy 8120-ast belerakhatsz,mert állítólag egész jól muzsikálnak az új játékok alatt.
prokxy:Ugye most csak vicceltél
A 955be és a 980be tök ugyan olyan proci csak a szorzója van megemelve amit otthon is meg tudsz csinálni.Pont hogy a 955 a bestbuy,mert egy mozdulattal csinálok 980-ast belőle.
-
prokxy
veterán
válasz
jokeman #3947 üzenetére
Simán elég, de pl a 955 BE nem elég pl két db 6850-hez.
A 980 sztem már ki tudja őket hajtani és pl. az a kártya egy elég jó ár/érték arányú.
Személy szerint inkább vennék egy 6950-et vagy 70-et és majd 1x lenne ahhoz még egy 2.
De pl. a 6950 CF-hez ez a proci már tuti kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest