- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cabriobarat
tag
válasz
energy4ever #7872 üzenetére
Hát, én is így értem. Köszönöm!
( Alaplapot ezért meg nem cserélek. )
-
cabriobarat
tag
válasz
energy4ever #7870 üzenetére
Nincs két kártyám, akkor vennék még egyet, ha tudnám, működik e tökéletesen ebben az alaplapban a Cf. Sajnos kölcsönkártyát sem tudok szerezni. Köszönöm!
-
adam320
senior tag
válasz
energy4ever #7861 üzenetére
Úgy is megvolt. Furmarkban továbbra is 90fps.
-
adam320
senior tag
válasz
energy4ever #7859 üzenetére
Igen.
A proci 4 szálas. -
adam320
senior tag
válasz
energy4ever #7856 üzenetére
-
adam320
senior tag
válasz
energy4ever #7856 üzenetére
Oké, holnapra kérek eredményt. Én úgy gondolom hogy ha a táp kevés attól függetlenül még működnie kellene az első normális terhelésig, viszont ez full bug.
-
adam320
senior tag
válasz
energy4ever #7854 üzenetére
Egy [ilyenről] megy neki, gondoltam rá én is hogy ez kevés, de az az érdekes hogy furmark alatt nem kapcsolt le, se kékhalál vagy fagyás, semmi.
-
adam320
senior tag
válasz
energy4ever #7852 üzenetére
-
adam320
senior tag
válasz
energy4ever #7849 üzenetére
-
adam320
senior tag
válasz
energy4ever #7849 üzenetére
Nem működik a cf. Kértem képet, délelőtt kapok.
-
adam320
senior tag
válasz
energy4ever #7846 üzenetére
3dmark06-ot is kiprobáltuk, az is támogatja a cf-et, 1000-rel kevesebb pont mint egy kártyával.. ez vicc
-
adam320
senior tag
válasz
energy4ever #7846 üzenetére
Igen, az van fennt.
-
adam320
senior tag
válasz
energy4ever #7843 üzenetére
[kép] bocsi csak telefonról voltam.
Egyébként de, csak olyannal teszteltem ami támogatja a crossfiret -
adam320
senior tag
válasz
energy4ever #7840 üzenetére
Mind a kettő 2gb-os, igen délután küldök.
-
válasz
energy4ever #7829 üzenetére
Köszi!
Akkor megpróbálom! -
sad_Vamp
őstag
válasz
energy4ever #7826 üzenetére
igen, és igen 650W (80 plus gold) a táp.
most átraktam a hátsó CfX csatlakozókba ahidat most elindult a gép.... most már csak le kéne valahogy tesztelni hogy tényleg abban működik é -
sad_Vamp
őstag
válasz
energy4ever #7823 üzenetére
Beraktam az alaplapba mind2 kártyát.... de nincs képem... mind 2 crossfire összekető kellene? vagy elég 1is? (nekm csak 1 van sajna)
-
sad_Vamp
őstag
válasz
energy4ever #7823 üzenetére
összefoglalóban van: "AFR / Scissor / Supertile módok"
-
Kozmo86
csendes tag
válasz
energy4ever #7786 üzenetére
-
Kozmo86
csendes tag
válasz
-
Kozmo86
csendes tag
válasz
-
Kozmo86
csendes tag
válasz
energy4ever #7764 üzenetére
Megvannak a tesztek. Mit szólsz? Vélemény?
-
Kozmo86
csendes tag
válasz
-
Kozmo86
csendes tag
válasz
-
törölt tag
válasz
energy4ever #7769 üzenetére
Köszönöm szépen a választ
végre pozitív dolog. A másik fórumon a kérdésemre olyan válaszokat kaptam hogy a processzorom túl gyenge kettő rx 570-hez még egyhez is , és váltsak intelre vagy ryzen-re stb stb. Az fx 8370 -ez 2014ben adták ki Tudtommal nem új már de reméltem hogy nem olyan gyenge azért
-
törölt tag
válasz
energy4ever #7767 üzenetére
Rendben köszönöm leírom csak nem akartam hogy itt is nekem essenek már az elején
Szóval : Adott egy számítógép amihez szeretnék még egy videókártyát rakni . Már rendelkezem egy Gigabyte radeon rx 570 4gb kártyával és egy pontosan ugyanilyet vennék mellé. Alaplapom támogatja a crossfire-t kettő pci-e solt van x16 és a második x16 x4. Egyébként az alaplap Gigabyte 970a-Ds3p-fx . Ez mellé társul 16gb 1600mhz ram és egy fx 8370 processzor. Az egészet egy client element 700wattor 80+ bronz táp üzemelteti. Az egész elképzelés azért jött létre mert egy új izmosabb kártyádra nem telik ami kb 80-100ezer , igy ha még egy rx 570et szeretnék olcsóbban érnék e el némi plusz teljesítményt? Valamint van e kizáró ok ami miatt ez kivitelezhetetlen ? Pl processzor vagy a táp teljesítmény elegendő lenne két gigabyte rx 570 (4gb \ darab) számára. Válaszodat előre is köszönöm.
-
Kozmo86
csendes tag
válasz
Holnap megcsinálom és felrakom. Üdv
-
Kozmo86
csendes tag
válasz
energy4ever #7762 üzenetére
-
Kozmo86
csendes tag
válasz
energy4ever #7759 üzenetére
ott az nv 550 Ti mellettük physx nek
-
Kozmo86
csendes tag
válasz
energy4ever #7755 üzenetére
Hybrid cf-hez.
-
klykkly
tag
válasz
energy4ever #7749 üzenetére
Nem volt lehetőség kipróbálni. Inkább a cserét választottam.
-
klykkly
tag
válasz
energy4ever #7745 üzenetére
ilyen lap: Fujitsu D2778-C1
2db valós x16 van rajta
-
Johni5
őstag
válasz
energy4ever #7742 üzenetére
Mag azonosság miatt mennie kellene.
-
agentJ
tag
válasz
energy4ever #7734 üzenetére
Megpróbálok ma tesztelni külön külön a két kártyával,és csak a 4K monitort rádugva.
Köszi a gyors reakciót -
agentJ
tag
válasz
energy4ever #7732 üzenetére
Megnéztem a Driver Boostert,és 11 elalvult drivert talált,amit frissített.
Viszont a problémát sajnos ez nem oldja meg,ugyanúgy összeomlik 3DMark alatt.
Nagyon nem tudok mit próbálgatni rajta,mert a felső kártya így is ugyis túlmelegszik.Esetleg ugyanarra az órajelre kéne hozni a két kártyát?Vagy valami speckó beállításokkal kéne szórakozni?
Úgy érzem bukott dolog ez az RX480 CF és a 4K a számomra
Tettem fel kérdést a monitor hiba topikban is még amikor 1 kártya és 2 monitor volt,de semmi reakció nem jött rá.
Azt még elfogadnám hogy 4K-ban kifagynak a játékok,mert hát miért ne lenne valami gond,de így hogy a 3D mark is lehal,meg egyes játékok el sem indulnak,így nem túl jó.Egyébként 3DMark alatt a fekete képernyők mindig ugyanakkor jönnek elő,viszont a kifagyás változó.
-
Kozmo86
csendes tag
válasz
energy4ever #7729 üzenetére
Köszönöm az utánajárást. Igazad van felesleges.
-
Kozmo86
csendes tag
válasz
energy4ever #7721 üzenetére
-
Kozmo86
csendes tag
válasz
energy4ever #7719 üzenetére
-
Kozmo86
csendes tag
válasz
energy4ever #7710 üzenetére
Most próbálom. thx
Megcsináltam maradt minden a régibe. Más ötlet???
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
haxiboy
veterán
válasz
energy4ever #7707 üzenetére
Van köztük hely, egy maximus Vii hero-ban vannak egy Corsair 750D házban, Nitro+ kártyák, úgy nézegettem hogy befelé nyomják a meleget, meg kell fordítanom két ventit.
A brutálisan meleg az hogy a temp limit miatt képes eldobni egy kártyát a gép egészen újraindításig. Pedig frissen takarítottam ki őket, és még új pasztát is kaptak. Ha oldalra fordítom a gépházat nincs probléma, így egyértelmű hogy valahol megreked a meleg. Esélyes hogy az NH-D15 sem tesz neki jót hogy közvetlen fölötte van. 1 kártyával viszont nem tudtam a 62C-t túllépni, szóval egyértelmű a probléma forrása. Az előlapi két befújó ventit kell megcserélnem, aztán meglátjuk, gépházat cserélni nem fogok, mert szeretném bevizezni majd. Inkább a kártyákat cserélem le majd valami izmosabbra.
-
haxiboy
veterán
válasz
energy4ever #7702 üzenetére
Az tuti nem, nem lehet valahol nyelvet váltani??
-
Törzsúr
senior tag
válasz
energy4ever #7698 üzenetére
Erre azt írta a driver "install the second bridge.."
Utána nézek, de a rivatunert is felraktam és látszik a két kártya. Mit kell nézni ott? -
Törzsúr
senior tag
válasz
energy4ever #7696 üzenetére
Mind a két híd kell, hogy elérhető legyen a crossfire beállítás.
Crysis alá kellene nekem valami olyan program amivel játékon belül látom egyértelműen a GPU(k)-nak a kihasználtságát. Ajánlat? (Afterburner nem mutatja játékon belül) -
Törzsúr
senior tag
válasz
energy4ever #7694 üzenetére
Otthon megnézem ezt a Rivatuner dolgot.
Amúgy: 2 x PCI Express x16 (CrossFire: x8, x8 mode; single card: x16 mode)
-
Törzsúr
senior tag
válasz
energy4ever #7692 üzenetére
Keveslem a teljesítményét Crysis alatt és 3D markban is többet vártam tőlük.
-
gari24
tag
válasz
energy4ever #7646 üzenetére
Utólag is köszönöm a tanácsot
Anno vettem egy 7850.est és érezhető volt a gyorsulás
A radeon kártyáknál melyik az a típus ahol már megéri a CF ? -
PlayMax
nagyúr
válasz
energy4ever #7679 üzenetére
Rendben ,akkor nem próbálkozok vele...
Köszöntem! -
PlayMax
nagyúr
válasz
energy4ever #7676 üzenetére
MSI B150M Mortar lap
Corsair CX450M tápMegfelel?
-
Thomas43
tag
válasz
energy4ever #7658 üzenetére
Elindítottam és rá 2mp múlva a gép lefagyott,gondolom a tápommal nem lehet probléma
-
Thomas43
tag
válasz
energy4ever #7658 üzenetére
egyesével is tökéletesen működnek,furmark-ott még nem próbáltam,de megpróbálom
-
Thomas43
tag
válasz
energy4ever #7656 üzenetére
Egy 1200w-os LC Power tápom van (80+ platinum),ha ki van kapcsolva a crossfire akkor tökéletesen müködik,nem Asus kártyáim vannak,hanem XFX
-
válasz
energy4ever #7652 üzenetére
Persze, minden kártya le lesz mérve 1/2(/3/4) GPU-val is
Aztán kiderül, mennyire skálázódik a teljesítmény. A PLX chip amúgy nem a CF-et segíti, csak a PCIE sávokat osztja szét a két GPU között.
-
válasz
energy4ever #7650 üzenetére
2 db 6990 lesz a cikkben, de single GPU-s kártyából 3-way a max amit be tudok tenni.
-
válasz
energy4ever #7648 üzenetére
Köszi a választ!
Hibrid CF nem lesz a cikkben, illetve 4 kártya sem, mert csak 3 fér az alaplapba
A legmodernebb kártya egyelőre úgy néz ki, hogy a 290X lesz (3 db), mellé ellenfélnek 780Ti (szintén 3 db).
-
Od!3
tag
válasz
energy4ever #7632 üzenetére
Ahan. Az tudható hogy hány %-os a hatékonysága a crossfire-nek plusszba???
-
Od!3
tag
válasz
energy4ever #7623 üzenetére
Köszi a gyors választ!!
Értetlenkednék az nem elég teljesítmény ha nő az fps???
Vagy mire gondoltál konkrétan??? -
Weareus
addikt
válasz
energy4ever #7627 üzenetére
Persze, szívesen átlinkelem. Csak annyit kéne várni, amíg megjön az új 1151-es deszkám, majd következő fizetéskor a proci, aztán egy hónap múlva a ram, meg prociblokk, ilyesmik. Szóval az új gép összerakása folyamatban van, a régit sajnos leáztattam..., a két 7970 ott szomorkodik otthon a polcon.
De egyébként nem értem, a topikösszefoglalóban is írtak valami ilyesmit:"...a CrossFire új megvalósítása is debütált.Az új CrossFire szemre és felépítésre közelebb áll az NVIDIA SLI-jéhez, mint elődjéhez. A kártyák között kis híd tartja a belső kapcsolatot, ráadásul nem is egy, hanem kettő. Ezek a GeForce-okhoz hasonlóan a nyomtatott áramkör szélén vannak."
És én is ezt tapasztaltam, hogy kérte mind a két cf-összekötő kábelt, utána működött. miért olyan hihetetlen ez
?
-
Weareus
addikt
válasz
energy4ever #7625 üzenetére
Köszönöm, értem. Mindenesetre érdekes, hogy cf-nél a két kártyát mindkét hídon össze kell kötni egymással, ahogy itt is, cfx-nél pedig szépen sorba...
-
Shasa86
csendes tag
válasz
energy4ever #7611 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a korrekt választ energy4ever-nek.Mellékessen én is láttam videot ahol a srác egy ilyen mellé rakta amit írtál,épp ezért tettem fel a kérdést mert kicsit furcsáltam.De teljessen igazat és jót írtál a 7970-el kapcsolatban.Kösz mégegyszer!!!
-
Szaki Bácsi
tag
válasz
energy4ever #7607 üzenetére
Értem, köszi. Akkor kajtatok egyet.
-
Mayweather
tag
válasz
energy4ever #7604 üzenetére
Igen így van az egyik csak 4x-es viszont mikor legelőször raktam össze a 2 kártyát akkor működött normálisan.
Ez kb 2 hete volt. Tegnap vettem észre hogy ezt csinálja. -
Mayweather
tag
válasz
energy4ever #7601 üzenetére
-
Mayweather
tag
válasz
energy4ever #7596 üzenetére
jó rendben de azért ne idegeskedj
-
Mayweather
tag
válasz
energy4ever #7591 üzenetére
Értem.Köszi. Kb 2-3 óra múlva jön az 7850-es és kipróbálom. Beszámolok róla hogy sikerült e
-
Mayweather
tag
válasz
energy4ever #7589 üzenetére
Köszi a képet de itt nem látom a 7790-et.
-
szabog4
aktív tag
válasz
energy4ever #7585 üzenetére
1.; Cáfolj rám ismét, de, ha régi drivert teszek fel, ami nem biztos, hogy tudja azt, mint az új. (Valamelyik drivertől stabilabb lett a rendszer, illetve némely játék rendesen futott.)
2.; Fumark-ot megnézem, de esetleg valami komolyabb program. Ingyenestől nem várok sokat.
3.; Hát lehet villódzik és használhatatlan játék közben, amit 1 gombnyomással meglehet oldani. (Kikapcsolom a crossfire-t) Programba, mint írtam is, rendereléskor, modellezéskor, TALÁN hozzáad, ekkor nem kapcsolom ugye ki. (Nem próbáltam még ki.)
Természetesen jó lenne, ha működne. Szóval, azért igyekszem élere kelteni. Maximum kivágom az ablakon...
-
szabog4
aktív tag
válasz
energy4ever #7583 üzenetére
Frissítettem a programot, mert 1 jóval régebbi driver volt fent. Ma bekapcsoltam a gépet és működik mind a 2.
Nem fagy le a gép.Viszont, én nagy elánnal elindítottam a CS:GO-t az kihasználja, mondom megnézem mivel jobb.
Most is fut a program, nem írja ki, hogy nem válaszol. Viszont fekete képernyő. a zene megy, leviszem vonal alá, majd vissza, akkor látszik a menü, de vibrálva és az 'ingame' egérkurzort nem tudom mozgatni.Szerk.: Insurgency 1 (Half-Life 2 mód) sem megy, villog a képernyő... (Y) Nem mai játék.
Értem, amit írtál, de mivel új fejlemény történt, így talán nem teljesen helytálló a megállapításod.
Talán 3Ds Max modellezés/Renderelésnél kijön az előny, max kikapcsolom a 2vga-t, ha játszom, de jó lenne, ha menne.
Mivel tudnám letesztelni a videókártyákat, hátha hiba van az egyikbe??
Segítséget előre is köszönöm!
-
szabog4
aktív tag
válasz
energy4ever #7581 üzenetére
Én sem, de ez van, ebből kell gazdálkodnom.
Visszarakok 1 régebbi drivert, akkor nem lesz letiltva a rendszer? Szerintem semmi köze hozzá.
-
GRaul
őstag
válasz
energy4ever #7572 üzenetére
pl az uj driver. jobb eger gombra nem valaszthato a menubol. illetve kifagy ha megnyitom...
-
GRaul
őstag
válasz
energy4ever #7570 üzenetére
Igen. Meg a korabbi crimson cuccokat is probaltam. De nem nyitja meg a ccc-t. Illetve az uj crimson ki is fagy siman is ha megnyitom. Kell vmi masik progi is melle?
390esnel se nyitotta meg a tovabbi beallitasoknal a menut... -
GRaul
őstag
válasz
energy4ever #7568 üzenetére
de a proci 90W. szoval a tap gold-os. Szerintem birnia kellene. Nekem pl a drajverbol be se jon a ccc felulet. ezt se tudom, hogy miert van. ahol egyeduli hz beallitast lehet stb.
-
GRaul
őstag
válasz
energy4ever #7566 üzenetére
akkor nalam van vmi gigszer. mert kifagy ah indulna a jatek. pl dirtnel.
A harom monitoron is elmegy a kep. vmi tipp?
Konfigom az adatlapon. -
hori04
újonc
válasz
energy4ever #7563 üzenetére
a riva tuner
-
erer1000
őstag
válasz
energy4ever #7560 üzenetére
Nem kell, csak kivancsisagbol kerdeztem utana hisz erdekelt a dolog. Nem vagyok mazohista hogy kinozzam magam
Alaplapi csak dx 10
-
erer1000
őstag
válasz
energy4ever #7558 üzenetére
gyártó oldalán pedig annyira írjak, szintúgy az alaplapon, dobozán és wikin a chipset leirasnal.
:/
azt találtam hogy a 24xx 34xx 42xx szeriakkal. nemtudom mennyire lehet igaz ez?" Hybrid CrossFire X was formerly only available on 790GX,
780G , 760G , 785G , and 880G and 890GX chipsets" -
hori04
újonc
válasz
energy4ever #7554 üzenetére
-
hori04
újonc
válasz
energy4ever #7552 üzenetére
-
Songokussj
újonc
válasz
energy4ever #7547 üzenetére
Igen mind a 2x8 pin rajta van, elméletileg igen, hogy lehet azt kideríteni ha nincs rendben? xD
-
Drizzt01
őstag
válasz
energy4ever #7529 üzenetére
A 380 van meg. -
laceb
tag
válasz
energy4ever #7520 üzenetére
OK!Köszi, akkor ki is veszem!
-
CocooN-z
őstag
válasz
energy4ever #7514 üzenetére
Oks, és értékelem a támogatásod, csak sajnos erre volt idő tegnap, kb 20 percem volt rá. Talán ma
-
CocooN-z
őstag
válasz
energy4ever #7512 üzenetére
-
CocooN-z
őstag
válasz
energy4ever #7509 üzenetére
-
CocooN-z
őstag
válasz
energy4ever #7509 üzenetére
Szerintem rajta van teljesen jól, de ki fogom próbálni egy másik híddal is, hátha az a rossz....
A Videokarik alapon vannak...bár az egyik 920 / 1250 a másik pedig 860 / 1200....eddig a kicsit húztam fel a magasabbik órajelére.
Mit mondasz a compatibility chart ra?
Hazaérek tudok mutatni GPU-z-t
-
CocooN-z
őstag
válasz
energy4ever #7507 üzenetére
-Seasonic Belsős 450 es VX Corsair
-Szerintem elbírja, mert jelenleg 4 HDD, 1 SSD, 2 ODD, 2 HD7850 és egy 3.6-ra húzott Q9550-re sem panaszkodott(bár lehet így jelzi) - Megpróbálom alap órajelen majd...
-Driver azt írja igen hogy működik! Ha bekapcsolom, akkor jön persze az FPS drop, ésaz h a 2. kártya nem kap LOAD-ot, valamint az órajelek maradnak 150 / 300-on...Ez kell a HD7850-nek az AMD szerint:
LINK A KÉPHEZEzt tudja az X48 az AMD szerint:
LINK A KÉPHEZNem tudom ez mennyire vehető komolyan... Az Asus honlapján az én lapomhoz azt írják hogy "Crossfire", de pl a P5Q Deluxe nál már "CrossFireX" szerepel, ami egy P45 ös lap, és az sem passzol a fenti képek alapján már...
El vagyok veszve mint szamár a ködben...
-
CocooN-z
őstag
válasz
energy4ever #7505 üzenetére
Igen! CF profilosak!
GPU Z - alatt mire gondolsz? Hasonló tudású a két kártya, és 1.1 -es PCIE -től nagyobbra nem ugrik át, és a render test sem működik az adott kártyán.
Üdv
-
válasz
energy4ever #7502 üzenetére
Az nem semmi, Közvetlenül Paksra voltál kötve??
Nekem nagyon szellős a házam. 3 venti tolja és 3 húzza a levegőt keresztül a házon, még sosem volt hűtés gondom. Furcsa mód a 6990 halkabb mint az eddigi 6950,pedig az dupla ventilátoros power color volt. Köszönöm a segítséget. Írtam már pár helyre,de sehol nem méltattak válaszra. Megmentetted a gépem,mert már azon voltam,hogy beizzitom a 3 gpu-t.
-
válasz
energy4ever #7500 üzenetére
Köszi! Sajnálattal olvasom,hogy kevés a táp. Nem cserélek tápot,eladom inkább a 6950-et ami ugyancsak 2 gb memóriás.Kiváncsi lettem volna mennyivel erősebb használhatóságban 3 gpu a 2-nél
. Fene a nagy fogyasztását a 6000-es sorozatnak. A 7000-es sorozaton már nem kéne gondolkozni,jóval kevesebbet fogyaszt. Nem baj a 6990 kiváltja a fűtést,legalább azt nem kell.
Szerinted a 6990 bios egyes állása,ami gyári oc,vezethet hosszú távon a kártya meghibásodásához? Mégegyszer köszi a segítséget!!!
-
Logan
csendes tag
válasz
energy4ever #7496 üzenetére
Szia!
Sajna nem tudom már frissíteni a bios-t mert a legújabb van rajta illetve feltettem a legfrissebb alaplapi driver-t a bios reset-et megpróbálom még.
-
tLK^
csendes tag
válasz
energy4ever #7493 üzenetére
Okés!
Köszi az infókat. További kellemes napot.
-
tLK^
csendes tag
válasz
energy4ever #7491 üzenetére
Az frankó!
Akkor ismét gyűjtögetek, mert nem szeretnék nagy villanyszámlát. Eladtam a régi gépem sajnos. R9280X-el verettem és nagyon hiányzik
Maximum egy hónapra kipróbálom 2-vel hogy mennyit dob a teljesítményen illetve a villanyszámlán.
Köszönöm a gyors választ.
-
systy
csendes tag
válasz
energy4ever #7478 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat!
-
válasz
energy4ever #7469 üzenetére
Köszi a vàlaszt értem.Csak azért kérdeztem mert valahol olvastam hogy ezzel.az alaplappal lassabb a crossfire mert hogy a 2-es pcie lassabb mint mondjuk egy z97 nél.A leíràsba az van hogy a pcie 1 x16 mode a pci 2 x4 mode.Ez nem fogja vissza?
-
válasz
energy4ever #7466 üzenetére
Köszi
-
HULK25
tag
válasz
energy4ever #7458 üzenetére
oké köszönöm a gyors választ
akkor inkább beszerzek majd egy erősebbet !
-
HULK25
tag
válasz
energy4ever #7455 üzenetére
ok köszönöm!
-
Tito30
tag
válasz
energy4ever #7446 üzenetére
Egyik kollégámmal keressük a választ arra a kérdésre,hogy szerinted is az R7 260X teljesítménye közel azonos egy 6970-el? Mert a teszteket bújva nagyon úgy tűnik.
-
Tito30
tag
válasz
energy4ever #7441 üzenetére
Az alaplap rendben van,sőt az egyik legjobb. Akkor viszont a táp lesz,főleg ha van egy kis OC is
-
Andrew613
csendes tag
válasz
energy4ever #7420 üzenetére
Hát köszönöm szépen a segítséget
akkor valószínű lesz egy Asus R7 260X OC 2GB aztán majd egyszer emellé egy ugyan ilyen ha a zsebem engedi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- LEGO klub
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest