- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csIcaK
csendes tag
válasz
matyi012345 #25401 üzenetére
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Telóról írtam, nem szerettem volna részletezni, de ha már itt tartunk:
Van egy régebbi gépekhez való "beletekerős" nagy (~500-600mm-es) objektívem. (nem tudom pontosan a csatlakozó nevét, de ehhez szeretnék majd egy toldót, hogy felrakhassam erre a gépre)
Használni jelenleg tanulásra szeretném, hobbiból. Megtanulni tájat, makrót, témát fotózni. Illetve ha alkalmam adódik utazni, emlékmegörökítésre, hiszen szebb a képe minden DSLR-nek, mint egy "sima" digitálisnak.
Ha a 100D-t venném a használtat, ("szinte csak kipróbálva volt") akkor vennék hozzá egy 40mmes STM-et, is és egy ilyen toldót, és akkor azzal fotóznék.
(ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy melyik menü alatt lehet megnézni a gépben, h hányat expózott?)Ha újonnan venném a 650D-t a DCIII obival, akkor viszont elfogyna a pénzem, és várni kéne új obira.
(Már alternatívákat is várok, ha van ötlet)
csIcaK
szerk: 189 vagyok, ~7 cm tenyérszélesség
-
csIcaK
csendes tag
Kedves Mesterek!
DSLR gépbe vágnám a fejszémet! De nem tudok dönteni!
Egy olyan 150e ft körüli pénzösszegből szeretném kihozni a lehető legtöbbet!
Eddig az alábbi opciókkal szembesültem, kérlek linkeljetek, ha van jobb lehetőség![Canon 100D] STM optikával 137e
vagy
100D 18-55 STM Optikával használtan, gari nélkül ~100e
vagy
[Canon 650D] DC III optikával 154e
vagy
650D 18e expóval, markolattal, memkártya, pótakku, obi nélkül 150e
(ehhez akkor még kell vennem vmi obit is)A kettő gép egymás testvére, de megeri a nagyobbik?
Kérlek segítsetek!Köszönöm csIcaK
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest