- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duni84
aktív tag
-
duni84
aktív tag
válasz
nikond90 #25436 üzenetére
az általm írt tamronokkal biztos, h nem futhattál bele ilyen problémába
de kb olyan ez, mintha azt mondanám, h az összes volkswagen-ben nyomorogni szoktam és pici mind, mert egyszer beültem 4 barátommal karöltve egy 1-es golf-ba és mindannyiunk kezében volt 1-1 hátizsák, mert a csomagtartója is pici ám az összes vw-nek
remélem a hasonlat azért átjön, mert ha én is 2005-ös fórum bejegyzések alapján választottam volna pl objektíveket, akkor soha nem lesz sigma art obim egy szál sem
amúgy a fixeken is van zoom: csak nem csavarni kell, hanem kilépni (tényleg csak jószándékból írom)
-
Gondwana
addikt
válasz
nikond90 #25430 üzenetére
Először foglald össze, hogy mi az, amit a jelenlegi gépeddel nem tudsz lefotózni, mi az a paraméter, amiben többet szeretnél, milyen üveged van, amivel mit nem tudsz megoldani és mit szeretnél helyette - viszont ha krónikus vásárlásitisz, abban nem tudok ésszerű tanácsot adni.
Szerk.: kis szabadkai monszun, kis netkiesés, meg is előztek a lényeggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest