- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
válasz
Ragnar95 #22858 üzenetére
Igen, csak egyszer közben már visszaküldték úgy, hogy megtisztították a szenzort, és psuzi, közben a hiba ugyanúgy fennáll, így vissza lett küldve. Ez után írtam a Canonnak. Megjegyzem még a mai napig sem válaszoltak, azt hiszem holnap lesz egy újabb telefon, már kicsit más hangnemben.
-
LamaCube
addikt
válasz
Ragnar95 #22550 üzenetére
Sajnos azzal nem fog elérni semmit, ha a koszosságra nem vonatkozik a garancia, márpedig, ha jól értettem, akkor az nem garanciális hiba, akkor a fogyasztóvédelem se fog tudni semmit csinálni.
Én elhiszem, hogy nem ő koszolta be, de sajnos ezt bizonyítani lehetetlen, mivel amint kiviszed a boltból onnantól kezdve nem tudod bizonyítani, hogy így vetted. Én a bolt helyében méltányosságból ingyen kitisztíttatnám, hogy az ügyfél is elégedett legyen valamennyire. Egyébként mennyibe kerül egy ilyen tisztítás? -
copass
veterán
válasz
Ragnar95 #22314 üzenetére
az 1.8/50 f2.8-tól ugyanolyan éles mint a 40 palacsinta. az STM-et fizeted meg a kerekített lamellákat.
de az 1.8 az 1.8m hiába kicsi az élesség síkja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest