- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
igy vagyok én is vele. rendelés leadva. az asszony meg fellélegzet, hogy végre ejthetjük a témát. a németek a visszaküldözgetésből pedig már sportot is űznek.
a 80d nagyon tetszik, hónapok óta szemezgetek vele, de nekem nem éri meg. az árkülönbözetből meg kijön a fél nyaralásunk. vagy az egész is talán -
igen, ott nézegetem a motyót. 413 euro pót aksival és sd-kártyával. sztem a 400d után csak jobb lehet. remélhetőleg nem lesz fokuszhibás.
...mert már a 400d-ből marhára elegem van. mihelyst picit kevesebb a fény egyből barnapöttyös lesz a kép. pedig már vakut is vettem hozzá, de azt inkább beltérben erőltetném inkább. az utcán azért már csak ne kelljen vakuznom nap közben. egyébként meg az elmúlt 10 év alatt alig ment bele 8000 kép. szóval komolyabb gépet inkább nem veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest