- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Magisk
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
#40935168 #4834 üzenetére
100%-on persze, hogy minden kis fityfiritty meglátszik, hiszen a képeket sem 3 centiről nézed, hanem egy nagyobb nézési távolságból. A Herbáriának óriásplakáthoz fotóztam a nyáron, ott már akkora a nézési távolság, hogy a szemed kicsi felbontása miatt mosódnak egybe a dolgok (a kép a zajjal
).
ISO 800-on van nálam a határeset, hogy elkezdek zajt szűrni, vagy nem. A Lightroom 3 zajszűrése a legjobb,amivel idáig találkoztam, bár az egyik barátom nagyon esküszik a Topaz Denoise-ra. Ehhez nem tudok hozzászólni, mert az én gépemen valamiért nem indul el. A Noise Ninja-t addig használtam, amíg ki nem próbáltam az LR3 zajszűrését. Utóbbi sokkal finomabban szemcséz, jobban hasonlít a filmes zaj szemcsézettségére. Próbáld ki, utána nem kell más...!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest