- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgabus
senior tag
hát lehet kinevettek de igazából semmi különleges,
amolyan zseb rohangálós gépem van ( sony rx 100 m4 ) az jó mindenre, nagyon jó a 4k videója, stb.
most adtam el egy panasonic fz1000-t, az volr eddig a családi gép de azért nem olyan jó a képminősége mint szeretném, pláne kevés fénynél, videózni meg ott a sony,
vagy 2 éve nézegetve a teszteket, flickr képeket, stb. egyre jobban érzem hogy miért öljek pénzt és energiát egy aps-c vagy bármely más milc rendszerbe a ha a vége úgy is az FF lesz, sony A7 lett volna az arany középút, de nem akarnék sokat pepecselni RAW-kal hogy canonos színe legyen ha van amiből már jpg-ben is az jön ki
nem vagyok profi, nem munkára kell, hanem örömködni, tanulni a fotózást, lehet megunom vagy ez se jön be és eladom majd, de most úgy érzem hogy ki kell próbálnom egy ilyet, igazából ennyi,
tudom sokan szidják, de nekem nagyon bejön ez a kicsit melegebb sárgás képi világa, még a magasabb ISO-n lévő szemcsézettsége is tetszik, ez van
Új hozzászólás Aktív témák
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest