Hirdetés
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
válasz
*Ropi* #15144 üzenetére
Kipróbáltam, visszanyomtam gyárira beállításokra a gyári firmet, de sajnos nem segített. Annyi lett a változás, hogy most már azok előtt az expok előtt, amiknél tök sötét volt az lcd, most látszott vmennyire a kép.
ML-ben nem látok gyári reset-et, ezért manuálisan letiltottam, amit úgy gondoltam, hogy alap állapotban be volt kapcsolva.
Most az történt, hogy így már egyformán jelenik meg a kép expo előtt az lcd-n, mindig lehet látni normálisan, viszont a vaku még mindig csak minden másodikra villan. Most már tényleg szinte semmi nincs bekapcsolva ML-ben, csak az audionál van pár beállítás, semmit több.
Jav.: a sötét-nem sötét lcd-t megtaláltam, az expozíció szimuláció volt. Logikus is mondjuk... A vakura nem találtam orvosságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- DZOfilm Pictor Zoom 20-55 & 50-125 T2.8 cine lencse
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Sigma 135mm f/1.8 DG HSM Art objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest