- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Értem. Viszont ez a sofőr szakma olyan, hogy ide mindig kell ember. Nem olyan ,mint mondjuk egy autógyár, hogy ha válság van akkor rengeteg embert kirúgnak, mert nem fogy a termék, mivel buszokra mindig lesz szükség (lehet ,hogy egyszer majd nem emberek vezetik hanem robotok, de az még nem most lesz
). Kezdőként pedig szerintem ,meg még pár "öreg motoros szerint" inkább egy nagyobb cégnél/volán társaságnál kell próbálkozni ahol sok ember dolgozik, mert a maszek cégeknél jobban válogatnak (Persze ez nem feltétlen jelenti azt ,hogy ott jobb sofőr vannak.). Arról nem is beszélve, hogy ha egy maszek cég csődbe megy/nincs megrendelés akkor a te fizud is elmarad vagy megválnak tőled.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Kezdőként pedig szerintem ,meg még pár "öreg motoros szerint" inkább egy nagyobb cégnél/volán társaságnál kell próbálkozni ahol sok ember dolgozik, mert a maszek cégeknél jobban válogatnak (Persze ez nem feltétlen jelenti azt ,hogy ott jobb sofőr vannak.). Arról nem is beszélve, hogy ha egy maszek cég csődbe megy/nincs megrendelés akkor a te fizud is elmarad vagy megválnak tőled.