Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
A fix áras bontásnak meg mindig az a hátulütője, hogy a gyors mindent visz, így aki egész nap a gép előtt kuksol az nyer, aki meg ezt nem teheti meg mert mondjuk dolgozik (és tényleg, nem fórumozik a munkahelyén), annak bukó. Ez miért jobb így?
"Szerintem még mindig a megbeszélésen alapuló, tier alapú árazás lenne a legkorrektebb, mint ahogy azt nemrég kifejtettem. Bár nem foglalkozott vele senki."
De. Én is javasoltam egy nagyon kezdetleges metódust az árak kiszámítására, még pont te mondtad, hogy nem is rossz módszer, de utána bárki is vette a fáradtságot, hogy utánanézzen a konkrét dolgoknak, és akkor eldöntse (önkényesen, mert ezt máshogy nem lehet, valakinek tehát vállalnia kell a "felelősséget"), hogy minek mennyi lesz az ára? Nem. Eami számolgatott de elég sok hülyeség jött ki, úgyhogy dobta a módszerét. Utána lett ez a licites dolog. Szóval amíg senki nem vette a fáradtságot, hogy beírja a bundliban minek mennyi az ára (többek között te sem), szerintem kicsit jogtalan bárkinek is számon kérni, hogy miért nem a tier-es fix-áras módszert használják(juk).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest