- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Dead Effect 2 és a Blue Estate The Game kecsegtető.Engem ez a kettő érdekel.
Valakit nem érdekel a többi ?Mert akkor vennék egyet bontani... -
Crytek
nagyúr
A Hidden Object szerelmeseinek ismétlés Artifex Mundi
Ha netán érdekelne valakit olcsóbban -
Crytek
nagyúr
válasz
Cheesus #9185 üzenetére
Ha felkér 10 embert hogy figyeljék együtt és minden topikba ami nyilik csapjanak le van rá esély. Kb a 90%-a úgy fog nyilni hogy a sajátja lesz a Soma a topiknyitónak.
Van Helsing FC-t is csak mázliból tudtam megszerezni éppenhogy. A SOMA elég jó game kb mindeki azt akarja majd. -
Crytek
nagyúr
A THQ csődbe ment. Az utolsó fillérreket is kia akarta sajtolni a cuccaikból.
Deep Silver szinte az egész THQ game garnadája ott van náluk (jó valami nem lényegtelen) mivel 345x lerágott csont mind megteheti hogy örökre 0.5$-ért adja mindet mivel ezek már 456ezerszer visszahozátk az árukat és már csak "kulcsok".
EA szerintem direkt képmutatásból csinálta csak bundle-t ,hogy nagyzoljon nekik nincs szükségük a bundle pénzekre."Emiatt a "házalás" szerintem pont fordítva működik már: a kiadók versenyeznek a bekerülésért."
Igen biztosan így van azért van egyre ótvarabb bundle ott is ,mert harcolnak nyilván
-
Crytek
nagyúr
Azért biztos nem egyszerű dolog "házalni" a nagyobb AAA kiadóknál.
Lehetne Doom 4 is simán a csomagba ha a Humble csoporton múlna ,mert ömlene a np ezerrel. De abból a "szaros" 12$-ból mennyit kapna a Betshesda mior még lesz mellé 5-6 game és azoknak is kell adni?
Főleg ,hogy elég szépen fogy arany áron is a Doom.
Szóval fikázni lehet mindig ,de biztos, hogy nem egyszerű nagy cégeket megnyerni ,hogy adják az AAA-t fillérekért nekik. -
Crytek
nagyúr
IG Goosebumps bundle
Happy Hour-ra jelentkezés ITT
-
Crytek
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #9020 üzenetére
Fene vinné el
Door Kickers és a Sir érdekel. Majd egyszer talán lesznek indiegalán is.
-
Crytek
nagyúr
válasz
SenorGrande #8978 üzenetére
Lassan kezd leáldozni a havi csomagnak
-
Crytek
nagyúr
3 game érdekel csak... de nem rossz.
-
Crytek
nagyúr
Akinek indiegala mondayből nem kell az Epsilon szívesen átveszem.
-
Crytek
nagyúr
válasz
kemotox #8740 üzenetére
Sosem vettem játékot csak azért mert olcsó.
Ami kell azt veszem meg minél olcsóbban a kettő még köszönőviszonyba sincs egymással.Out , ZsZso: Igen pénzem van belőle leírom mennyi ,mert nem titok. A saját pakkom ingyen van. De mint láthatjátok a csomagok 95%-át feltolom steamgiftsre vagy ninja topikba vagy ha nagyon nincs kedvem megválok tölük kemény 0.1-0.2$-ért. Ezen felül hogy a saját pakk ingyen van minden ember csomagjára ráteszek 0.02$-t ez 40 gift esetében 0.8$
Szóval felvet a pénz rendesen -
Crytek
nagyúr
A "felújított" verzió előtt gyorsan lehúznnak még mindent amit lehet....
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
IG-val a support a nagy baj. Axyos miatt is ami sokaknál invalid key volt nem csinálnak semmit. Többször rájuk írtam és csak a bla blát nyomják, hogy várják a kulcsokat.
Nem értem minek húzzák az időt ha nem jók a serialok és vannak "károsultjaim" akkor minden erőmmel azon vagyok ,hogy lehúzzam a serialokat a játék készítőitől.Érzésre soha nem lesznek új serialok a játékhoz.... -
Crytek
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #8712 üzenetére
Ha lesz egyáltalán HH akkor 2-2.5 között. Pontosabbat passz 3.99 fölötti csomagból szerintem soha nem HH-oztam még. Ez az első (már ha lesz) érzésre nagyon kell a zseton a Daedalic-nak(nek)
ha a bundlek legalján azaz indiegalán kalapoznak. Szóval belövetik azt a HH-t.
vagy nem
-
Crytek
nagyúr
Ha valakit érdekel Happy Houra itt jelentkezhet
-
Crytek
nagyúr
Itt egy példa rendes értékekkel:
Ha találsz matematikai algoritmust rá ami kiiad egy konstans értéket hogy jött ki szóljálSpring Mega bundle
Első nap: 3.89$
Akciós ár lejárta után: 4.19$ ide tartozó 5 gift pack $17.81
Happy Hour alatt: 5.24$ ide tartozó 5 gift pack 22.26$ -→ 1.24$-ra jött ki lebontva! -
Crytek
nagyúr
válasz
NyMRooD #8668 üzenetére
Igen.
Árak:
Van az első napi ár ez mindig "alacsony" pl 2.99$ Ha lejár az idő felemelik pl 3.49$-ra. Gift pakkokat már ekkor is tudsz venni pl 5 gift pack $14.83.
Aztán ha úgy gondolják benyomják a HH gombot az árak ismét emelkednek. A teljes csomag lesz mondjuk 3.99$ és a gift pakkok ára is megemelkedik. $14.83-ról -> $16.95-ra vagy többre. Ezt meg hogy mi alapján emeli a gala szerintem senkinek fogalma sincs.Szerintem ezeket a + napokat az indie fejlesztőkkel vagy akárhogy nevezik magukat ,hogy látnak-e benne fantáziát, hogy fog-e még fogyni. Van amikor 4-5 napokat is kap egy csomag.
-
Crytek
nagyúr
Indie Cubis Bundle Ezt eddig nem ismertem ,de végre a Defense Zone bundleba van erre várok már ezer éve. Remélem a kettő is bekerül majd hamarosan valamelyikbe.
LOL péj amennyit akarsz de azért odaszurja hogy te paraszt ha nem fizetsz 1.99-et nem jár a bundle 50%-aSzerk itt már volt a 2 is lecsúsztam róla
-
Crytek
nagyúr
Indiegala Friday 30. Toy Soldiers Complete
-
Crytek
nagyúr
Valaki megvette a Groupees Early Access bundlet és megválna a The Lost Islandtól?
-
Crytek
nagyúr
Indiegalán ismét Hidden Object bundle van pár új versenyzővel , akit érdekel HH-ba jelezze a topikjában.
-
Crytek
nagyúr
Ne adj isten létezik olyan ember akinek a Grey Goo nem kell de mégis megvette a fullos pakkot?
Részarányosan átvenném! -
Crytek
nagyúr
Trine 3 ooo kár , hogy nem indiegalába van .Lecsaptam volna rá. De sok a 6,x$ érte
-
Crytek
nagyúr
Hm Rolling Sun bundleba! Csak kár hogy 3$-os rajta kivül semmit nem érő game-ek között. Indiegalaára visszavárom
-
Crytek
nagyúr
válasz
PeeterssoN #8335 üzenetére
Lehet átmenetileg kifogytak .Később ott lesz az. Ha 2-3 nap múlva sem írni kell a supportnak.
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Ha megvettem a 12$-os havi humble-t azt meddig kell vagy mikor lemondani, hogy ne vonja majd a következő havit?
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
2thletme2day #8156 üzenetére
Létezik olyan akinek nem kell az Assassin’s Creed Chronicles: China? Lebontva átvenném!
-
Crytek
nagyúr
Lol nagy itt a komolyság és senki nem nézi át a kommenteket.Pedig beleraktam PONT
Néha kell egy kis vidámság nem mindig csak a lidérces hangulat
-
Crytek
nagyúr
válasz
Sirandrish #8058 üzenetére
Dead Space, Burnout Paradise: The Ultimate Box, Crysis 2, Mirror’s Edge, Dead Space 3, and Medal of Honor.
Command & Conquer: Red Alert 3 – Uprising, Battlefield 3, Populous and The Sims 3.2.1 million copies and generated over $10.5 million in sales.
-
Crytek
nagyúr
redditen csak annyit írtak ,hogy mindegyik volt már bundleba külön külön de az összhatás ütni fog.
-
Crytek
nagyúr
Hoppá esti humble szivárgás.... nem gyengén el fog esni az eddigi EA rekord
-
Crytek
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #8044 üzenetére
Na akkor ezért van tele a steamgifts velük. Csak a Rise of Triad érdekel minimálisan ellövöldözni jó lenne benne. De pénzt most nem ér nekem.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #8024 üzenetére
Happy Hour-ra jelentkezni a szokásos helyen lehet!
-
Crytek
nagyúr
Bundlestars Eclipse-ből nem maradt valakinek véletlenül Krum-ja?
-
Crytek
nagyúr
The Rockin' Anime Bundle HH-ra lehet jelentkezni. (Nem érdekel úgysem senki de azért szólok)
-
Crytek
nagyúr
Indiegalan elindult az új Hump Day 15 bundle! Happy Hour-ra jelentkezés
-
Crytek
nagyúr
Meridian 4 bundle 7 game 1$
-
Crytek
nagyúr
Thank you fortuna. Nyomott is welcome 2016-ot a steamgifts az Alien Isolation személyében
Mindig is mondtam én nem kell semmit se vennem foruna kiszolgál.
Bár a múltkori után (nem megkapott nyeremény egy refund miatt) tartok tőle refundol a gyerek majd azt elveszik a p-baeami: Megvárom a februárt nehogy refundoljon a gyerek Új SSD-m még nem jött meg helyem sincs.
-
Crytek
nagyúr
válasz
[Prolixus] #7962 üzenetére
Most ahogy megveszed szerintem! De aki előfizetett rá meg mondja a frankót én még nem!
-
Crytek
nagyúr
válasz
DrTechnoid #7950 üzenetére
Steamgifts tele lesz Aliennel
-
Crytek
nagyúr
A 2016-os év első Friday bundlejára (Happy Hour) lehet jelentkezni a szokásos helyen
Planetary Annihilation is benne van -
Crytek
nagyúr
Van more bundle 1$-ért piszkosul megéri már csak maga a Dead Effect is.
-
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Indiegalan Riddles in the Dark hidden object bundle elindult.
Akit érdekel majd HH-ba jelentkezzen a szokásos helyen -
Crytek
nagyúr
Indiegala halott! ..csak volt
-
Crytek
nagyúr
Kaland, játék, kockázat könyvet a The Forest of Doomot nagy sunggal nekiültem a magyar nyelvű könyvvel,hogy majd átírom magyarra hogy én is tudjam a játékot csinálni.
De egy idő után nem tudom lehet méret miatt hirtelen összeömlik az egész és már nem lesz magyar vagy el sem indul a game
Szoptam vele elég sokat nem jöttem rá mi a gond. Majd ha lehíggadok még adok neki egy lehetőséget. -
Crytek
nagyúr
Megint 1 játékos bundle csak a Riptide GP 2 ér valamit,de emiatt nem veszem meg mert a sok hulladék kb eladhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged