- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Anonymusxx #11706 üzenetére
Visszavonásig, sajnos többet nem lehet tudni. A Humble oldalon a fiókod beállításainál tudod megnézni a reflinked és azt is, hogy mennyit kapsz érte ha valaki azt használva iratkozik fel a monthlyra.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
NyMRooD #11696 üzenetére
Ja, persze. Az kell hozzá. Volt egyáltalán olyan, hogy új fiók automatice kapott 10% kedvezményt? Én úgy tudom mindig bundle -t (min $1), vagy ingyen játékot kellett hozzá berántani - ezért is hittem, hogy azon már túl vagyunk
. Köszi NyMRooD, hogy kiemelted!
@Ruti:
7 € -t kap, amíg azt írják. Azzal ne törődj, hogy a vásárlásnál mit ír ki a rendszer. Max. support segít, ha mégsem.
-
ZsZso
Közösségépítő
Nemesis Bundle 4 a Fanaticaltól
Ha valakinek lenne felesleges Valley -ja, akkor vevő lennék rá (csere is játszik). Ha csak azon múlik, akkor Stasis, The Uncertain -t is vinném.
-
ZsZso
Közösségépítő
Az megvan, hogy a Humble Monthly húzóneve (H1Z1) Steamen akcióban 5 € ?!?!?!
Mostantól az lesz, hogy a húzónév ratyi lesz, viszont vagy tesznek bele mellé egy másik menőbb címet (mint múltkoriba a Shadow Tactics) vagy nem és ebben ki is fog merülni a zsákbacicázás?
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Redneck #11638 üzenetére
Addig vagy a kiváltságosok körében, amíg az alábbi opciók egyike teljesül:
- nem mondtad le az előfizetést
- a következő csomag már be van zsákolva (előrefizetés /asszem van ilyen opció/ vagy első vásárlás/gift esetében teljesülhet)Szóval ha berántod most a decemberit és egyből le is mondod, akkor addig amíg meg nem mutatják mi is van benne, addig szabadon használhatod a Trove -ot és a 10% -od is a Store -ban.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
[Prolixus] #11629 üzenetére
Ezt el tudom fogadni érvként.
Sikerült is nekik.
-
ZsZso
Közösségépítő
-
ZsZso
Közösségépítő
Köszi, hogy összeszedted, szeretek ilyen statisztikákat bújni.
Ez a Monthly téma volt már egyébként terítéken, de akkor talán még volt minimum 1 év lemaradás síma bundliba újra bekerülés az eredeti monthly bundlizása között, szóval a helyzet nem javult. Ettől függetlenül a Monthly -t továbbra sem temetném feltéve, hogy a húzónevek jobbak lesznek mint az elmúlt két hónapé... ugyanis szerintem a monthly erőssége továbbra is ezekben van (kivéve az utolsónál, ahol a rejtett cím / Shadow Tactics / nagyobb volt mint az előre megjelenített 2 promó).
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
EmptyParadox #11604 üzenetére
Azt nem tudtam, hogy Paradoxos. Így már bizony más megvilágításba kerül amit mondtam: konkrétan "hülyefénybe"
.
-
ZsZso
Közösségépítő
és a Jumbo 10 bónuszok? Na az 100% meh.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Csapoati #11596 üzenetére
Skyline ára zuhan. Valószínűleg készítik elő a GOTY verziónak a helyet és még söprik kifelé. A Plague pedig már monthly -ban volt. Így én is a "meh" mellett tenném le a voksom.
Szerk: Viszont a Plague Inc. valóban egy kincs és akinek nincs még meg, annak megérheti a BTA.
-
ZsZso
Közösségépítő
Mit szóltok az új Humble oldalhoz? Szerintem sokkal jobb volt amikor a bundlik kategóriaként voltak csoportosítva. Megszűnhetnek a könyvek és a mobil csomagok? Vagy csak utánozni kellet az IG-t?
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Kareszovics #11572 üzenetére
Nem tudom milyen szintről indulsz, de két dolog miatt is szorítok Neked:
1. Hogy ennyi infó elég legyen ahhoz, hogy az általad vázolt feltétel ne teljesülhessen.
2. Hogy a mérlegelés minél később történjen meg.Itt találod a válaszom. Rajtam most már igazán nem múlik
.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
maross #11569 üzenetére
Lehet félreérthető voltam, de nem erre gondoltam. Pl. eladja 1k -ért a Shadowt mert rendes és viszontlátja 2,5k -ért.
Szerk: Shadow árait néztem csak meg, mobilról az is elég nagy kihívás volt. Gondolom a Silence is a többi ajánlat alapján lett belőve. Ott egy 500 -ért adja és 1500 -ért viszontlátja példát tudnék felhozni, így remélem már tisztább mit akartam az előbb
.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Redneck #11567 üzenetére
Ahogy néztem más is ennyiért adja ott. Kereslet - kínálat, nincs vele baj, hardverapró sose a közösségről szólt - nem is az a dolga. (Ha olcsóbban adnád félek még az is elképzelhető lenne, hogy megveszi valaki és dragábban felteszi...)
Az rendes tőled ha az itteniek némi alku belefér. Nem pálcát akartam tördelni a buksid felett, csak másoknak időt spórolni!
-
ZsZso
Közösségépítő
Shadow Tactics + Silence érdekelne, $5 -om lenne rájuk (összesen) vagy csere itt.
-
ZsZso
Közösségépítő
Ahha, tegnap szerintem nem volt a zárójeles rész ott és azóta felé se néztem. Köszönöm, hogy a fejemben a bundlival kapcsolatban rendet tettél.
Nem tudom más témákban is ennyire hatékony vagy -e, mert ha igen, akkor írok még pár dologról, ami hasonló viharokat kavar és sehogy se sikerült őket megoldanom.Amúgy azt senki se felejtse el, hogy ha a bundle végéig elérhető lesz ez a Walletos akció, akkor az a következő Monthly előfizujával is ellőheti magának azt a $2 -t (sokan lemondták most az online játékok miatt - azoknak ez megnyugtató lehet), mivel a bundle csak 18 nap múlva jár le.
-
ZsZso
Közösségépítő
Igen. Meg van valami 90 napos lejárati ideje is, amit nem teljesen értek hogyan működik. Ez egy kupon, amit aktiválni kell 90 nap alatt, hogy a wallethoz hozzáadódjon az a $2? Mi van, ha EUR Walletod van? Mennyi kerül hozzá? Ha egyből bekerül a Walletba, ahol már van pénz, akkor az első $2 vásárlás abból a 90 nap alatt lejárós részből megy, vagy az utolsó Walletban maradt $2 lesz az a rész, amit 90 nap után elvesznek?
Ilyen és ehhez hasonló kérdések cikáznak a fejemben. Kegyetlen dolog ebben a káoszban élni, elhihetitek
-
ZsZso
Közösségépítő
$1
Borderlands GOTY
The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut
Wurm UnlimitedBTA
Endless Legend™ - Classic Edition
Borderlands 2
Guild of Dungeoneering$10
Borderlands: The Pre-Sequel -
ZsZso
Közösségépítő
Nagyon hálás vagyok a véleményekért, de saját magam fogom lassan popón billenteni, hogy azt lehagytam az eredeti posztból, hogy légyszives a BundleSplitter topikba küldjétek őket, hogy nehogy már azelőtt haragot szüljön a program a topik ideiglenes tönkretételével mielőtt még elindult volna élesben. Ezer hála és köszönet!
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Crytek #11443 üzenetére
Nem szerettem volna ezt a topikot hijackelni, de nem tudom szó nélkül hagyni. Ennyi erővel a barter.vg is butaság, mivel ott volt a SteamTrades. Vagy ha fullba szertném tolni a demagógiát akkor jöhetnek azzal is, hogy a a francért kínlódott Edison az izzóval, a gyertyával is tök jól el lehetett lenni
. Ettől függetlenül köszönöm a Te véleményed is, igenis bennem van a félsz, hogy totál feleslegesen kínlódtam vele és az ég világon senki se fogja használni, de ha így lesz legalább tanultam valami újat és annyival is okosabb programozó lettem
.
Amúgy mindegy is, nem vetélkedni próbálnék azzal a csoporttal, hanem egy alternatívát nyújtani rá, legfőképp ezen közösségnek. Itt ugyanis szerintem sokaknak nehéz, ill. körülményes azt használni. Aztán, hogy kinövi-e majd magát vagy marad ilyen pici, az egy más kérdés. Először mondjuk nem ártana működnie. Aztán meglátjuk mi lesz belőle vagy lesz -e egyáltalán.
-
ZsZso
Közösségépítő
BundleSplitter (teszt üzemmód / ötletek)
Egy program, amivel kapcsolatban örülnék ha leírnátok a véleményetek amennyiben időtök engedi. Privátban adok linket is hozzá. -
ZsZso
Közösségépítő
HOG (Hidden Object Game) kedvelőinek érdekes lehet az alábbi ajánlat: Groupees Artifex Mundi Mega Bundle.
Igaz IG HappyHour közösvásárlós taktikával jóval olcsóbban hozzá lehet jutni, de ha csak 1-2 cím hiányzik a kollekcióból, akkor darabonként a $0.5 nem rossz ajánlat (minimum 2-t kell venni).(link egy Reddites posthoz, ahol fel van tüntve szépen egymás alatt az összes cím Steam linkekkel / így talán egyszerűbb ellenőrizni, hogy mi hiányzik a gyűjteményből/)
-
-
ZsZso
Közösségépítő
Ismertek olyan oldalt, ahova viszonylag gyorsan felkerülnek a legújabb bundle -ök? Fontos lenne, hogy app vagy sub id alapján be lehessen azonosítani a játékokat (ez egy steam linket jelent általában).
API lenne a legjobb, de sima oldal is megfelelő lehet.ITAD áll legközelebb ehhez, de ott messze nem triviális a Steam link megszerzése a játékokhoz. IndieGameBundles vagy mi van még amit ismerem, de az még rosszabb. Barter.vg -vel pedig az a baj, hogy nem biztos, hogy elég gyorsan frissül.
-
ZsZso
Közösségépítő
Ha valaki kiegészítené a csomagját vagy/és eladná/cserélné a Motorsport Manager -t a Capcom X Sega X Atlus bundleből, akkor kérem privátban szóljon. Köszönöm!
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
drtimot #11245 üzenetére
Minden szavad arany, barátom.
Beza, a PayPal nagyon rosszul vált, éppen ezért nem szereti, ha nem az az alap opció a pénzváltásra. Ezt viszont valamilyen rejtett úton-módon meg lehet változtatni és akkor nem kell minden vásárlás előtt átváltogatni a banki váltásra (ez talán segíthet abban, hogy hogyan lehet véghez vinni).
-
ZsZso
Közösségépítő
Bundlestars Indie Legends 6 - €3.59
- Goat Simulator
- The Final Station
- Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut
- Clustertruck
- I am Bread
- Chroma Squad
- Cortex Command
- Unbox: Newbie's Adventure
- Vanguard Princess - Director's Cut CompleteEgy Unboxra és Final Station -re vevő lennék bundli bontós áron, ha valakinek lenne.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
[Prolixus] #10997 üzenetére
Ezer módja van annak, hogy pénzt tehess a PP fiókodra, így van. Mondjuk az általad javasolt jóval időigényesebb mint utalni, de tény, hogy működőképes + ON topik is, hiszen bundli topikban vagyunk
. Én is hasonlóképpen forgatom vissza a zsét + toldom kérdőívezgetéssel (ami szintén nem 5 perces móka), de így legalább nyugodt szívvel költöm játékokra.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Anonymus23 #10992 üzenetére
Ha raksz PP fiókra lóvét, akkor ingyen van a giftelés (legalábbis régión belül). Ezzel a probléma az, hogy magyarként csak HUF -ot tudsz feltölteni és a PP híresen rosszul vált, de még mindig nagyságrendekkel jobb vállalkozás így eljárni ilyen kis összegeknél (% -okban mérve természetetesen, mert Ft -ban a fillérb*szás kimaxolása ezért ennyit kínlódni). Nekem mindig van pénz a fiókomon, ezért a fee sose szokott foglalkoztatni.
(kivéve ha Brazíliába vagy egyéb olyan helyekre kellene küldeni, ahol nincs gift lehetőség
)
Egyébként a sok kicsi sokra megy (elcsépelt mondás, de igaz), így ha rendszeresen apró összegeket utalgatsz, akkor érdemes pár ezer forintot beletenni a virtuális pénztárcádba és azt sarcolgatni az utalásoknál.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Nestor16 #10891 üzenetére
Fantasy Heroes 2 Bundle a BundleStartstól. €1.59 -t kérnek érte.
Ment is, itt is nagyon szépen köszönöm, hogy rendezted a csoportos vásárlást. Nagyon kedves tőled!
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
default. #10694 üzenetére
Ne aggódj, mi se úgy születtünk, hogy tudtuk!
[Prolixus] biztos nem akart bántani, nem olyan fából faragták.
Az ilyen összecsomagolt játékoknál nem jellemző, hogy egy kulccsal kell aktiválni az összeset. Kivétel ez alól hébe-hóba a Humble Bundle, ami van úgy, hogy tierenként egy kulcsot ad.
Szerk: most már nem vagyok annyira biztos a 2. mondatban
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Hunbeast87 #10667 üzenetére
Szerintem zseniális, pár töltelékkel.
-
ZsZso
Közösségépítő
Killer Bundle 9 -ből ha valakinek maradna egy Candle, akkor arra vevő lennék (trade vagy PayPal).
-
ZsZso
Közösségépítő
Láttátok az amerikai Square Enix US Spring Box játékait?
* HITMAN: ABSOLUTION ELITE EDITION
* LARA CROFT AND THE GUARDIAN OF LIGHT
* THE LAST REMNANT
* MURDERED: SOUL SUSPECT
* DUNGEON SIEGE IIISiralmas és kicsinyes.
-
ZsZso
Közösségépítő
Hatalmas Bundle -t dobott ki most a BundleStars, ami imígyen fest:
Tier 1 ($1.00 / €1.09)
- JumpJet Rex
- Euclidean
- Void & Meddler - Episode 1 + Soundtrack
- 10 Second Ninja XTier 2 ($4.99 / €5.59)
- Holy Potatoes! A Weapon Shop?!
- The Little Acre
- Western 1849 Reloaded
- Nevermind
- Goliath
- Master Spy Deluxe Edition
- Scrap Garden
- Out There: Ω Edition + SoundtrackTier 3 ($9.99 / €11.19)
- 8-Bit Armies Complete EditionTier 4 ($14.99 / €16.79)
- Rocket League® -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
lkksioskdl3 #10490 üzenetére
Mert az USA -ban már március 12 -én átálltak a nyári időszámításra.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
TheProb #10435 üzenetére
A Vermintide.
Itt a link a januári monthly -hoz.Jotun is jött belőle, a Project Cars meg másik BTA -ban volt.
-
ZsZso
Közösségépítő
Gyorsabb volt Crytek
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
maddionmax #10281 üzenetére
Másik megoldás first-come-first-served. Ott sem garantált, hogy a bundle-split nyitás épp munkaidőn kívül lesz, csak ott már az elején cumi van, ha lemaradtál. Ennél sokkal igazságosabbnak érzem, ha tényleg ahhoz jut a játék akinek a legtöbbet ér. Ha Neked többet ér, mint a legmagasabb licit +$0.10, akkor tegyél rá többet, ezzel csökkentve az esélyét annak, hogy "elhappolják" előled. De még ha így is lesz, örülj neki, hogy valaki olyanhoz jutott, aki nem csak pusztán gyorsabb volt nálad, hanem tényleg többet is ért számára a cím.
Létezik olyan megoldás, ahol az idő nem tényező? Tényleg kiváncsi lennék rá, remélem nem veszed tolakodásnak a kérdést.
-
ZsZso
Közösségépítő
Nagyon szépen meg szeretném köszönni mindenkinek aki valamilyen módon részt vett a Freedom bundle-split lebonyolításában, legyen az résztvevő, rendező vagy ötletelő
. Joggal lehetünk büszkék magunkra, mert sikerült 4 bundlit is összehozni - ami $120 (!!4négy!) elosztását jelentette. Erre az első napokban senki se gondolt volna. Szuper volt látni, hogy attól függetlenül, hogy a rendszernek voltak kiskapui, senki se feküdt rá és rohant keresztül rajtuk. Egy csapat voltunk, közös célért. Örülök, hogy részese lehettem!
Külön köszönet eaminak, aki idejét nem kímélve bevásárolt a bundliból és szét is osztotta azt.
És köszi mindenkinek, aki külsősként türelmesen végignézte a fenti folyamat lebonyolítását.
-
ZsZso
Közösségépítő
Srácok, érthető a nyűglődés és sajnáljuk! Őszintén. Tudom, pont most amikor Bundlestars is nyomja a napi akcióit ...
Azért maradtunk ebben a topikban, mert ezen topik lakóinak találtuk ki a sztorit. Ez lehet baj volt, de már nem tart soká. Ma se lett volna komoly flém már ezzel kapcsolatban, ha nincs valaki, aki 20 hozzászólással lentebb megemlíti, hogy elege van belőle (hozzáteszem joggal, Ő is elmondhatja a véleményét).
Még egy icipici türelmet kérünk, higgyétek el hosszútávon jó lesz ez.
Köszi!
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
lkksioskdl3 #10095 üzenetére
Persze, itt a doksi.
Mivel mobilon keresztül kínszenvedés és nem volt még jelentkező ezért $0,10 -ért beírtalak rá. Emeld majd meg ha gondolod.
-
ZsZso
Közösségépítő
Egy lemaradt, vagy akkor még nem volt:
* Dusty Revengeo-Op Edition
Felvettem ezt is a listára.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
NyMRooD #10062 üzenetére
Baromi rossz megoldás, ahogy mondod! Mintha társasjáték közben módosítgatnánk a szabályokon. Valaki nyerni fog rajta, valaki meg szívni. A baj az, hogy sokan kihátráltak az első ötletből és csökkent az esélye egyetlen egy bundle megvételének is, erre jött egy mósodító javaslat amit szélsebesen formába is öntöttünk.
Viszont
A cél az, hogy egy jó rendszer álljon össze, amit esetleg később már farzsebből kaphatunk elő, azért, hogy a közösségnek jó legyen.Az első pillanatban szavazók közül páran kiszorultak, ami miatt szerintem is illene megvárni őket a végső döntéssel. Valaki írhatna privátot nekik és ha belátható időn belül nem válaszolnak, akkor zárni a liciteket. Azon a (mondjuk) 24 órán már nem múlna szvsz. Legrosszabb esetben nem lesz 2. kör, de az első legalább igazságosan zárulhatna. Aztán majd legközelebb már okulva ebből egyből így indulna a rendszer - jól látszik, hogy sokkal jobban működik mint az első variáció.
#10066:
Nagyon jó, hogy leírtad a véleményed. -
ZsZso
Közösségépítő
A 20 centemmel inkább csak alibizek mintsem vásárlok
, de ez szerintem nem csak az éppen licit nyerők döntesének kellene lennie. Igaz, hogy a való életben nálam nagyobb filózófust (csúnyán szólva tökölőt) csak nagy nehezen találnátok, így nem kell csodálkozni, hogy a várakozás mellé tenném a voksom ... a 20 centes voksom...
-
ZsZso
Közösségépítő
Összejött a $30, ezek után már elvileg csak nőni fog, viszont kevés ember licitált, azaz lehet valaki többre taksálna egy játékot, csak nem volt ideje benézni (pl. fogtunder, Djgabi nem szavazott, de biztos vannak még páran, csak őket hirtelen megtaláltam). Ha várunk, akkor meg lehet, hogy azok akik licitáltak azok máshonnan szerzik be a "tökölés" (direkt használtam erős szót) miatt.
Szerintem nincs tuti döntés.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
TheProb #10054 üzenetére
Ebben az a frankó, hogy a játékok elvileg tényleg ahhoz jutnak, aki a legjobban szeretné őket (ezt a vágyat a rá szánt pénz mennyisége reprezentálja). Jól látszódik a különbség a matematikai képletekkel számolt eredmény és eme táblazat (átlaga!) között. Valószínűleg jobban tükrözi ez a valóságot. Miért? Mert a neten sok helyen 6-7 $ -okért ácsingóznak a nagyobb címekre és még mindig nem találtak eladót hozzá. A kicsik meg kb. eladhatatlanok. Így viszont kb. mindenkinek jó.
-
ZsZso
Közösségépítő
Felvettem egy új oszlopot az Excelbe, ami megmutatja, hogy kié a legmagasabb ajánlat. maross 0$ -s ajánlatai kicsit bezavarnak, amit ugyan lehetne javítani, de nincs kedvem szüttyögni vele, mert soronként kellene küzdeni vele. Remélem jól fog működni.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
pigster #10033 üzenetére
De volt, én értettem. Láss a szarkazmus mögé! Annyi, hogy van aki pusztán üzletnek tekinti ezt a sztorit. Szerintem a bundle vásárlók egy jelentős része nem is koncentrál vásárlásnál a charity -re. Vagy inkább mondjuk úgy, hogy ha nem kapna ilyen játékokat a pénzéért cserébe, akkor nem adott volna egy fillért sem ezeknek a szervezeteknek. Baj ez? Nehéz kérdés.
Én inkább azt mondom, hogy menő, hogy van egy Humble, ami összehozza ezt a két oldalt és így mindenkinek jó lesz. Ki miért és mire költi a pénzét az pedig maradjon az Ő dolga.
Ha meg gúnyolódunk a másikkal, akkor álljunk készen a hasonló hangvételű reakciókra. Egy kérés van csak: ne menjünk már át személyeskedésbe. Sajnos ez a hozzászólás pedig az, mert semmi másról nem szól mint a másik fikázásáról. És amikor ilyet látok, akkor
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
pigster #10007 üzenetére
Én nézegettem az árakat amiket belőttek magunknak a srácok. Le vagyok döbbenve, tényleg. Hatalmas pozitív csalódás, hogy szinte mindenki fölé lőtte magát a szükséges árnak (amiből lassan már bonyodalom is lenne).
Egyébként ha sokkal fölötte lesz sem gáz, amíg valaki nem "megúszásra" játszik. Ahogy mondtad, $30 fölé is simán mehet a bundli ára.
-
ZsZso
Közösségépítő
Kiváncsi vagyok mi lesz az eredménye a kinek-mennyit-ér játéknak. Az első bundle már összejött volna, ha a The Witnessért 10$ -t fizető második pakkos jelentkező az elsőbe lett volna. Kérdés, hogy ha a az első pakkban a The Witness utoljára marad és kijönne $0.5 -ból akkor mi fog történni?
Erre már van forgatókönyv?
-
ZsZso
Közösségépítő
Ez így buli szerintem. Ha nem is most, a legközelebbinél kipróbálhatnánk élesbe, úgyis egyre sűrűbben vannak ilyen 'drága' bundlik. Kíváncsi lennék mi lenne az eredmény.
Csak hogy ne kelljen keresgetni:
-
ZsZso
Közösségépítő
Jaja, nagyon nehéz - mint akármelyik monthly -t. Én pl. a Subnauticát $4 -ért rántottam be és boldog vagyok. Egyébként biztos vagyok benne, hogy pár hónapon belül bundle Tier 2 -ben lesz ez is a többi vezető címmel együtt...
Licitálásra gondolsz? Nagyon merész. Tetszik!
Sajna a mostani sort felrúgná, de valószínűleg ezzel lehetne a legkölcséghatékonyabban megoldani a dolgot. Így jó eséllyel fogynának el az olcsóbb játékok is.
#9976:
Ahogy valaki beelőzi a többieket és megnehezíti, hogy játékhoz jusson, úgy a közösség bomlik. Legközelebb Ő is csak magára fog gondolni és képtelenség lesz nagyobb (ez nagy?!) ívű összefogásokat végigvinni. Én is szeretném nagyon a nagyobb játékokat, de annyira nem, hogy másokon átlépjek ezért. Máshol kell árulni a játékokat és akkor már nincs is belőle morális probléma.Sose lesz mindenkinek jó, de tök jó lett volna látni, hogy sikerül összehozni egy ekkora vásárlást így együtt. (nézzétek el nekem a csöpögést - mégis csak Valentinnap van
)
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Anonymusxx #9970 üzenetére
Ha jól értem ez történt:
1. Vettél egy csomagot.
2. Ebből amik Neked nem kellenek, azokat eladogatnát azoknak akik jelentkeztek a játékokra a táblázatban.Csakhogy:
A neved sehol sem látom a táblázatban.Ne haragudj, de A KÖZÖSSÉGEK NEM ÍGY MŰKÖDNEK. Lehet, hogy alapvetően jót akarsz, de annak a pár embernek a munkáját torpedózod meg ezzel az ajánlattal, akik várnak arra, hogy x embert még összeszedve jutányosabb áron juthassanak egy-egy drágább játékhoz. Még kell pár ilyen öncélú vásárlás és elfogynak a nagyobb játékokra ácsingózók mellől a társak, holott ők vállalták, hogy sorban állva várják ki, míg rájuk esik a sor. Most Te beálltál eléjük és érvelsz amelett, hogy csak jót szerettél volna.
Ahogy írtam, nem hiszem, hogy szánt szándékkal ártani szerettél volna a többieknek. Szerintem valószínűbb, hogy ez eszedbe se jutott.
Remélem, hogy a táblázatban szereplő nevek nem élnek eme "nagyszerű" lehetőséggel és ki fognak tartani a közösségi szellem mellett.
Vagy valamit én értettem félre, de nagyon
-
ZsZso
Közösségépítő
A The Witness, Subnautica és Stardew Valley vásárlók örökbe szívükbe zárnának, ha egyenlő arányban lenne szétbontva a csomag a javaslatodra. A többi játékra viszont csak a játékok világban kevésbé jártas emberek jelentkeznének, vagy kikérnék maguknak a már régóta helyet foglalók. Ez az egyenlő részre osztás hosszú ideje nem működik már a Group Buys csoportban sem, ami pedig a bundle felosztás Mekkája. (Ez pl. egy elég korrekt felosztásnak tűnik - de itt is lehet vitatkozni a súlyokon.)
Remélem nem ePénisz méricskélésnek vetted a javaslatom, hanem pusztán évek tapasztalataira alapozott tanácsnak, mert bizony annak szántam!
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
TheProb #9951 üzenetére
Ha már így nekem szegezted a kérdést. Ha a táblázat kiötlője (
) nem meri bevállalni, akkor megbíznék egy olyan embert, aki járatos a dolgokban és biztos nem részrehajló. Mondjuk maross vagy eami. Esetleg a Group Buys csoport árai szolgálhatnak még alapul. De még egyszer mondom, én nem veszek részt ebben, úgyhogy sok közöm nincs hozzá.
-
ZsZso
Közösségépítő
Humble Monthlyt a tegnap érkezett levél után nem lehet kihagyni.
(valószínűleg csak újra feliratkozóknak járt az ajánlat)
Azaz: kapok 10% kedvezményt + 4.5€ -t Walletba, így - kis csúsztatással - $5.80 -ért beránthatom az X-COM2 -t + még pár zsákbacica játékot.
Komolyan kíváncsi vagyok, hogy ilyen promó után milyen játékok lesznek unlockolva, mert ebbe kizárt, hogy bármilyen ismertebb cím még beleférjen. (és még úgy sem lehet ok a panaszra!)
-
ZsZso
Közösségépítő
Van egy olyan érzésem, hogy a következő 3 havi monthly egyikében az előre felfedett játék a Just Cause 3 lesz. Megint 12.5 €/$ a Steamen.
-
ZsZso
Közösségépítő
Nincs meghatározva a charity mértéke. Adakozhatsz $2.5 -t vagy $250 -t is. Ha sokat adakozol, akkor pár játékkal kedveskednek.
Ha bele szeretnék kötni abba, hogy ez a csomag valóban tényleg csak a jótékonykodásról szól, akkor valószínűleg "$650 worth of awesome stuff " mondattal indítanék. Ezzel ugyanis tényleg azt sugallják, hogy Te milyen baromi jól fogsz járni azzal, ha berántod a "100% goes to charity" bundlit. Biztosan azért írják, hogy a vacillálók könnyebben hozhassanak döntést
.
Érdemes rápillantani a tavalyi bundlira: KLIKK!. Erősen túlárazott, olyan játékok amik hamar kerültek bele újra bundlikba. Valószínűleg az idei is ilyen lesz - de ez csak spekuláció.
-
ZsZso
Közösségépítő
Humble nyilatkozta a Redditen, hogy NÉHÁNY játékból van csak 50k kulcs. Miután elfogyott, ezt jelezni fogják, de a bundle -t ugyanúgy meg lehet továbbra is vásárolni.
@bepken:
Ezek a bundlik sosem voltak erősek. Ez most nem arról szól mint egy monthly, hogy szurkolsz milyen húzócímek lesznek benne, hanem a CHARITY-ről. Nem is szabad azt várni tőle, hogy jobbnál jobb játékokkal pakolják majd tele, bár előferdülhet, hogy belekerül egy nagyobb név is. Helyén kell kezelni és akkor nem lesz csalódás. -
ZsZso
Közösségépítő
Ránézek közelebbről. Grafika miatt jött csak be, gameplayről fogalmam sincs. Majd G2A -n ha lemegy az ára, akkor walletem ráköltöm ha tetszik. Köszi, hogy külön kiemelted.
@Maross:
Ja, látszik, hogy bennem van a hiba, nekem egyik cím se mond semmit. Jól van, szívből remélem minél több vásárló érez úgy ahogy Te és minél kevesebb gondolja úgy mint én. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Kareszovics #9640 üzenetére
Szerintem lett csak nagyon gyenge?
-
ZsZso
Közösségépítő
Kemotox válaszát csak annyival egészíteném ki, hogy valóban igazad van és tényleg szebbé lehet varázsolni a játékot modokkal mint a szimpla SE. Azért is írtam, hogy ha valaki azonnal akar játszani vele, akkor bőven jó a Legendary. Ha később akar/tud, akkor viszont már érdemesebb lesz az SE -re költeni, mert a modderek addigra már tuti támogatni fogják az SE -t, míg a simához nem fognak kijönni újabb verziók.
-
ZsZso
Közösségépítő
Ezt akkor érdemes megvenni, ha most akarsz játszani vele, vagy később nem akarsz modokat használni. A modderek kezdenek átállni az SE -re, így meg fog szűnni a sima verzióhoz tartozók támogatása. El lehet persze ezt intézni egy vállrándítással de véleményem szerint olyan zseniális modok jöttek ki a játékhoz, hogy - kis túlzással - vétek nélkülük játszani. (Mondom ezt úgy, hogy minden más játékban képtelen vagyok elviselni a módosítások jelenlétét.)
Tl;dr;
Ha azonnal játszani fogsz vele: kihagyhatatlan best buy, egyébként érdemes várni vele és majd egy SE-t bezsákolni. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
thomasa #9551 üzenetére
Tarthatunk attól amit nem ismerünk, de jobb helyette utánajárni és az után dönteni, hogy jogos -e a félelem. Ez utóbbiban szeretnék Neked és sok más kollégának segíteni. A Steames bejelentkezés OpenID technológiára van felhúzva, amiről bővebb infót itt olvashatsz, de 1000 más helyen is meg tudod nézni.
A lényeg talán ebben a pár sorban foglalható össze:
"Igen, biztonságos, hiszen az OpenID szolgáltatóról nem kerül ki a felhasználóneved, jelszavad sem. A meglátogatott weboldal csak arról kap információt, hogy a megadott OpenID URI valós és azzal sikeresen be tudsz lépni. A jelszavad nem kerül át a weboldalhoz, azt minden esetben az OpenID szolgáltatód ellenőrzi és tárolja."Ebben a speciális esetben ahova Steammel lépsz be ott be lesz jegyezve az ottani fiókodhoz a Steam fiókod egyedi azonosítója. Miért jó ez nekik? Legalapvetőbb dolog, hogy a "kulcsninják" TODO listája újabb feladattal bővül és lehet kevesebb kulcsot fognak feltenni az online piacokra innen.
Ha többet szeretnének tudni rólad, akkor se fognak tudni semmit kideríteni pusztán attól, hogy bejelentkeztetnek Steamen keresztül. Ahhoz, hogy megállapítsák milyen játékaid vannak, stb. publikussá kell tenned a fiókod. Kvázi ők is ugyanazt látják a Steam azonosítód megadása után mint más szimpla egyszerű felhasználók. Nem kerül át a wishlisted, nem kerül át a friendlistád vagy az inventory -dban szereplő tárgyak listája vagy egyéb más infó. Privát fióknál kb. semmit (de erről Te is meggyőződhetsz, ha privát módban ellátogatsz a profilodra). Steamgifts oldalon pl. éppen ezért kell publikussá varázsolni a fiókod (oda is Steam fiókkal regisztrálsz be), hogy le tudja ellenőrizni, hogy mennyi játékod van, beaktiváltad -e a megnyert játékokat, stb.TL;DR;
Ne parázzatok a Steames bejelentkezéstől, nem fognak tudni pusztán emiatt belépni a fiókotokba.Szerk:
Itt pedig az API ide vonatkozó része, ha valaki el akar benne mélyedni. ("The returned Claimed ID will contain the user's 64-bit SteamID.")
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Gaming notebook topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motoros topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kerékpársportok
- Windows 11
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest