- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Fotók, videók mobillal
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
Közben a Team17 BTA ár fixálva lett 6 dolláron (gondolom kevesellték a 4 dollárt), ilyen még emlékeim szerint nem volt, de ami viccesebb: wtf? most akkor megkapom a BTA befizetése után a kulcsokat vagy muszáj kifizetnem a 6 dollárt?
-
NyMRooD
őstag
Szerintem arra gondolt, hogy a Humble Bundle akciójában nincs upgrade pack (pontosabban korábban volt 3 euró környékén). A steam-en 5 euró, annyiért alapjátékkal együtt meglehet venni most Humble store-ban.
Gondoltam, hogy benne van, de akkor átfogalmazva a kérdésem, mi az ami upgrade pack-ben benne van, de season pass-ban nincs (googliztam, de nem találtam erről leírást).
-
NyMRooD
őstag
válasz
kriszpontaz #7367 üzenetére
Én még csak az egy dollárost vettem meg, de abyss-ből két kulcsot adott.
-
NyMRooD
őstag
válasz
[Prolixus] #7351 üzenetére
Igen, úgy van még most is.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Csapoati #7346 üzenetére
Elsőre erre gondoltam, csak aztán azt hittem, hogy egy konkrét játékra gondolsz.
Azért mostanában elég jó bundle-ket tettek le az asztalra, jövőhéten pedig jön a monthly és 1-2 héten belül jön egy steam sale is elvileg, így ha most lesz is bundle utána szerintem szünet lesz.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Sirandrish #7341 üzenetére
Ha nem lesz pihi akkor igen, kereken 19 órakor már az új lesz.
-
NyMRooD
őstag
válasz
kriszpontaz #7294 üzenetére
Bocsi, de nálam a BTA (Beat the Average) az átlag feletti fizetést jelenti. De akkor végül is jól írtam csak félre értettelek.
maross: Ha azon az 1-2 dolláron múlik, hogy megvesz-e az ember egy bundle-t vagy sem akkor igazad van, mert ha annyit sokal, akkor valószínűleg úgy sem kell neki igazán. Ha viszont kell az alapcsomag mindenképpen és azzal fixálod, hogy majd később eldönthesd, hogy emelsz-e vagy ha egyik játék sem érdekel, de az extra játékok között várható olyan ami érdekel akkor miért lenne gáz ha fixálod?
-
NyMRooD
őstag
válasz
kriszpontaz #7277 üzenetére
A BTA feletti 15$ az fix, mind1 mennyit fizettél a BTA-ért, ugyanúgy 15$-nak kell kijönnie a végén. A BTA ára, amikor fizetsz valamennyit (mondjuk 1$ megveszed az alapcsomagot), az akkori árra fixálódik, tehát ha megvetted volna az alapcsomagot (vagy csak 0,01$ fizettél volna) amikor a BTA 6,8$ volt, akkor most is annyiért tudnád megvenni.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Adam_Shepard #7210 üzenetére
Nem, kiírja, hogy már megvan ez a termék és a kód továbbra is felhasználható marad.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Sirandrish #7200 üzenetére
Igen. De oda is van írva.
Szerk 1: Jó tanács: Ha az 1 dolláros kell és csak a BTA-n gondolkozol vedd meg az 1 dollárost az elején és akkor később kiegészítheted, így az átlag nem növekszik tovább. Ha az 1 dolláros is kétséges akkor is fixálhatod az átlagot ha 0.01 dollárt fizetsz (persze így nem kapsz kulcsokat).
Szerk 2: Én tegnap 20 órakor oda kapcsoltam mert tudtam, hogy akkor lesz váltás, akkor az átlag $6.25, nem frissítettem és nem is zártam be az oldalt, így mikor láttam, hogy nagyon elszáll az ár, még mindig megtudtam venni $6.25-ért.
-
NyMRooD
őstag
Megelőztél
-
NyMRooD
őstag
HB IB15-ből keresek skullgirls-t és Chaos on Deponia-t. Ha esetleg van jelentkező a Deponia-ra, a Planetary Annihilation és a Xenonautsra akkor szívesen vállalnám a host szerepét ($5.22-be jönne ki a BTA)
u.i. Ha valakinek a Gone Home kellene, az is megoldható ha viszi a Deponiát is.
-
NyMRooD
őstag
Esetleg ha valaki "bontana" akkor engem érdekelne a Chaos on Deponia és a Skullgirls.
-
NyMRooD
őstag
eami és Sirpi: Köszi a választ, valószínűleg úgy lesz ahogy Sirpi mondja, mert nálam még az Origin2 és a Might & Magic is növelhető, de az IB14 már nem. Előbbi kettő nem tudom, hogy add-e magasabb tiert, mert mind a 2 esetben teljes csomagot vettem, de a weekly-k adnak (és a tegnap lejárt Paradox is).
-
NyMRooD
őstag
Humble Bundle lejárta után még meddig növelhető meg az összeg, illetve minden bundle esetén növelhető?
-
NyMRooD
őstag
A Might & Magic X - Legacy - The Falcon & The Unicorn DLC és a Might & Magic Heroes VI - Shades of Darkness az alapjátékon belül aktiválhatóak.
Szerk.: Nekem gond nélkül aktivált mindent, sőt az még tetszik is, hogy aktiválás előtt kiírja a kulcsról, hogy az milyen játékot aktivál (feltéve ha valid).
Szerk2: Melyik játékra írja, hogy már megvan?
-
NyMRooD
őstag
válasz
FoxiestFox #6373 üzenetére
Bocsi, Pü akart lenni.
-
NyMRooD
őstag
Szerintem inkább Ubisoft lesz, nagyon sok akciójuk van mostanában (steam, humble store, amazon, nuuvem-en egymás után több franchise is), de lehet, hogy csak vezekelnek. Nem is kellene nagyon új játékokat adniuk, van rengeteg jó régi is, amiért mindenki venné és a hírnevüknek is jót tenne (lásd EA esetét) amire most szükségük van. De az is lehet csak a Humble bundle-ös srácok nem tudtak összehozni semmi olyat ami ütné a színvonalat és inkább pihiznek.
-
NyMRooD
őstag
A Vendetta Bundle-ből maradt pár game - árában - ha valakinek kellene:
Deadly 30
Muffin Knight
Fearless Fantasy
Street Racing Syndicate -
NyMRooD
őstag
Nem bántásból - jól teszed, hogy a free game-ket kiírod - de már a multkor is ajánlani akartam neked ezt és ezt a topicot, itt már ki voltak írva. Ha ezeket figyeled te is hamarabb tudomást szerezhetsz az ilyesmiről, illetve ha ide (is) ki írod más is hamarabb tudni fog róla. Ettől függetlenül köszi
Niczo: nem rögtön jön meg nekem is kb 1 órába került.
-
NyMRooD
őstag
Flash bundle-ről meg mindenki megfeledkezett, igaz ez most felejtős.
-
NyMRooD
őstag
Megint felejtős a heti, humble, bár mostanában elkényeztettek minket...
-
NyMRooD
őstag
Ha valakit érdekelnek a Hitman-ek és a Just Cause a BTA-ból az írjon, 6.60-al kell kipótolnom, illetve az alapcsomagból is vihetőek a hitman-ek és a thief (ha nincs még meg valakinek) az árat testvériesen felosztjuk.
-
NyMRooD
őstag
1$ engem is érdekelne a bm13.
szerk.: steam group by csoportban van rá topic.
-
NyMRooD
őstag
Ha a BTA-ban a Dead Island Goty-ra és a Saint Row Dlc pack-re külön kulcsot add és valaki megveszi az egészet és az nem kell neki az légyszi jelezze, holnap tudnék érte fizetni paypal-al vagy utalással.
-
NyMRooD
őstag
Én a 2 Cossacs-ot illetve ha Crytek-nek megvan és nem kell a Juarez akkor azt is.
-
NyMRooD
őstag
Köszi mind kettőtöknek
-
NyMRooD
őstag
Groupees-on ha a Bemine 12-nek megveszem az 1$-os csomagját később növelhetem a fizetést 3.5$-ig, mint ahogy Humble-nél?
-
NyMRooD
őstag
Aki Bundle Staron megvette az Indie Jam 2 Bundle-t az a desura-s kulcsai között kérhet steam kulcsot a Holy Avatar vs. Maidens of the Dead-hez.
-
NyMRooD
őstag
Új Indie Royal Bundle: The Pancake Bundle
-
NyMRooD
őstag
Új Indie Gala Bundle: Rise of Flight
-
NyMRooD
őstag
Van egy ilyen is, erről vélemény?
-
NyMRooD
őstag
válasz
kriszpontaz #2345 üzenetére
Köszönöm itt is
-
NyMRooD
őstag
válasz
kriszpontaz #2341 üzenetére
Privát akart lenni
Ment PÜ, köszi a felajánlást.
-
NyMRooD
őstag
Humble-s gift linknek (csak egy játékhoz), hogy megy pontosan az aktiválása?
-
NyMRooD
őstag
válasz
grizlisandor #2087 üzenetére
Én sajna nem kaptam meg, pedig 2+4-et kellet volna kapnom ehelyett csak 2-t kaptam (aminek eleve megvolt a helye).
-
NyMRooD
őstag
Volt aki az utolsó napon és az előtt is megvette a fire & sword bundle-t és megkapta mellé a 2 giftet?
-
NyMRooD
őstag
Sziasztok, Indiegalan kétszer vettem meg a fire & sword bundle-t, mind a kétszer a saját accountomra vettem (nem gift-ként). Az accountomon pedig csak az első vásárlás látszik, a mai nem (meg elvileg még kellene kapnom a bundle két gift példányt is). A kérdésem az lenne, hogy az oldal bénázik vagy csak én keresem rossz helyen az új csomagot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 GAMING Eladó!
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest