- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
elég ritka darab sajna
nem az az árkategória amit visznek mint a cukrot. mellesleg ha jól tévedek az nem is barebone, bár szerintem a topik címét át kéne faragni nagy barebone és SSF topikra mert utóbbitalán nem nagyon van.
egyébként mi érdekel? régebben ezen agyaltam és elég korrekt teszteket lehet róla látni, beköltöztetés stb vel. -
Darkness
aktív tag
Szia,
hat az nezopont kerdese. :-) marmint a melysege.
nincsen. tapegysegrol neked kell gondoskodnod. ebben egy xilence power gondoskodik az aramellatasrol. a TE a ventivel befele kell elhelyezni es oldalra fujja ki a levegot, ertelem szeruen arra ahol gyarilag is lyukacsos a tapegyseg. nyugottan ra tolhatod a feneket a falra.
ha megnezed a kepet akkor az a fekete doboz a hatuljan, az fedi el a tapegyseget es tartja a gep feneken.remelem megfelel a valasz. :-)
mas kerdes?
-
Darkness
aktív tag
szia,
szerintem eme cikk magaert beszel [ASUS].
ebbol kiderul, hogy nem igazan. bar angol nyelvtudasomon van mit csiszolni. :-)szerintem vegyel valami barbone hazat, ami kifelyezetten mATX lapra van szabva. en aOpent hasznalok (G325), a Blockbuster nek is van ket valtozata, ablakos es sima. sajnos kicsit szukos benne a hely, mivel a legtobb ilyen hazban belul van a tap. az enyemnel kivul. :-)
megfelel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged