- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stratova
veterán
Sajnos nem tudom mennyire lesz igaz az a korábban közölt kép ha az Asus e-350-es notit ad a képen szereplő 700$-os Llano árban..
-
atti_2010
nagyúr
Persze, ha csak kicsit erősebb, vagy kicsit olcsóbb lenne, nem szórakoznék, de felröppentek itt 80k-s Vantage CPU eredmények, amitől kettéállt a fülem, és ha tényleg igaz...
Lehet hogy nem igaz de ha kicsit olcsóbb, kicsit gyorsabb,kicsit kevesebbet fogyaszt, akkor állandóan fog csesztetni hogy miért nem bírtam kivárni azt a 2 hónapot, aztán meg egy teljesen AMD-s platform az mégis jobban hangzik, az sem elhanyagolható hogy az AMD-s gépek sokkal jobban fejleszthetőek. -
Aske
aktív tag
Multkor én is nehezményeztem, hogy nincs semmi rendes info a bullról. Aztán meg is kaptam a magamét.
De az a válasz, hogy "ha eddig tudtál várni, ..." hatalmas demagógia. Csak nem várok a socket a-s konfigommal a bullra csaknem 10 éve. Nem, egész eddig eszem ágában sem volt gépet fejleszteni. Gondolom te sem erre vártál, hanem épp most lett aktuális a dolog.
Ha valakinek ez a hobbija, vagy akármi akkor mindig tűkön ül ha vár valamit vele kapcsolatban. Szerintem ezt könnyen meg lehet érteni.
-
atti_2010
nagyúr
Ezt a Júliust úgy mondod mintha 1-2 évről beszélnénk 939 óta eltelt egy pár év ez a 2 hónap már lepkefing, fog menni az 1600 ramokkal is később megválhatsz tőlük és veszel 1866-ost vagy 2000-est, viszont az AM3+ -ba még a következő generációjú Bullt is beleteszed míg Intel vonalon csak ha megveszed a legdrágább lapot lehet szó az Ivy-ről de még az is kérdéses.
-
Ha nem tudsz várni, akkor vegyél core i5 2500k-t és pont. Egy pár évig az is ki fog szolgálni. Egy barátomnak is most kellett gépet összerakni. Kérdezte, hogy mit csináljon. Mondtam neki, ha meg tudja várni a Bulldozert, akkor várja meg. Nem tudta, így vett core i5-t.
Ez nem flame akart lenni... Én a helyedben, ha már ennyi időt kibírtam volna S939-cel, akkor már tutira megvárnám a Bull-t... Az idő Neked dolgozik, mindennek szinte csak csökken az ára (tekintsünk el a valuták mozgásától).
-
Oliverda
titán
Úgy értettem, hogy ebben semmi konkrét új infó nincsen, csak az eddig ismerhető igaz vagy éppen hamis adatokat foglalata össze valaki, amihez hozzáírta a saját véleményét is. A szerző leginkább konkrétan arra panaszkodik, hogy az első körben csak összesen négy különböző FX modell kerül forgalomba. Anno az LGA-1366 három négymagossal startolt el, és hónapokig nem is változott a kínálat.
Ez talán már nem fake:[link]
-
kop8
őstag
A 2500K jobb mint a 1055T szerintem, és nagyon tuningolható is ami az x6-osokról nem mondható el!
Az ár általában az egytudású intel procikhoz van igazítva vagy kicsit azok alá....
Én is a várok még a bulldozerekre, de ha nem lesznek jók akkor minimum 2500K veszek.
Meg még nincs is pénzemAlaplapos kérdésemre senki nem tud választ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest