- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
EQMontoya #2926 üzenetére
talán nem kéne leragadnod egy lineális olvasási vagy írási maximum értéken, amit az Everestel mérhetsz, összességében nézd amiket előbb felsoroltam.
A tudatlanság nem gyógyíthatatlan betegség.
Rive: ők erőltetik a személyeskedést, de konkrét szakmai magyarázatot rég nem hallottam tőlük -
Gyuri27
félisten
válasz
EQMontoya #2697 üzenetére
Ami teszteket eddig láttam a sapi pure szériáról egy sem volt rossz. Tehát azért itt a dfi nem csinált csodát. Arra viszont kiváncsi leszek melyik mennyi lesz. Mondjuk sapi lapot eddig sem lehetett a környező országokban sem kapni. Ahol egyedűl láttam az franciaovolt.
-
-
arn
félisten
válasz
EQMontoya #1850 üzenetére
az intelnek 65nanon is van egy ev elonye - illetve a kinnlevo 3gigas quad szerintem egyertelmu valasz rovid tavon.
valszeg az elejen a 45 nanot sem lehet sokkal skalazni. illetve sok ertelme nem is lesz, mert az alacsony szorzok miatt sokkal jobban nem lehetne oket tuningolni. -
törölt tag
válasz
EQMontoya #1480 üzenetére
A HT órajelének csak van valami funkciója, nem?
Gondolom, azért van órajelre szüksége mert különféle áramköröket kell szinkronozni vele. Természetesen lehet más okból is ( pl. a karórákban lévő kvarckristály pusztán időalapot szolgáltat, mégis kvázi-szinkronban van a többi karórával, különben mindenkinek más időtartamot jelentene egy-egy perc vagy óra... ).
Szóval ha szinkron miatt van, akkor melyik áramkörrel közös az órajel és miért?
Ha meg más miatt van, akkor mire használja a HT busz az órajelet?
szerk: P.H. által a 1476-os hozzászólásban linkelt kép alapján a HT és a DRAM órajelének láthatóan semmi köze egymáshoz. Pedig a RAM is az alapórajelről megy, nem?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óvodások homokozója
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivaldi (böngésző)
- További aktív témák...
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest