Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz
energomatt #4752 üzenetére
én már a világon mindent kipróbáltam, teszteltem, hogy a LR gyorsabb legyen!
sajnos itt nem nagyon van mit tenni, ez a progi szörnyen van optimalizálva és zabálja a hardvert, a legerősebbet kell megvenni, amit csak tudsz!
prociból elég a négy mag, de ott is az órajel a fontos. viszont most az is kiderült számomra, bármennyire is gyerekcipőben van még itt a gpu használata, de a sok Cuda mag odatette magát. direkt olyan vga-t akartam, ami ebben erős. nem volt olcsó, de meghálálta.
*Ropi* tudtommal (sőt az Adobe prezentációja szerint is) csak a Develop modul használja a gpu-t, a previewt nem a cpu generálja?
-
greggorius
tag
válasz
energomatt #3712 üzenetére
Köszönöm a tippeket és a válaszokat!
-
Anubis_9
addikt
válasz
energomatt #3704 üzenetére
Ezt benéztem!
Telefonról írtam a hozzászólást és nem sikerült eltalálnom a linket. Erre a kérdésre gondoltam.
Annyi azóta kiderült, hogy ha nem én maximalizálom 400 MB-ra a virtuális memóriát, hanem hagyom, hogy a rendszer kezelje, akkor nem akad ki a Lightroom. -
aleister
veterán
válasz
energomatt #3397 üzenetére
Szerintem nekem is ez van fent, és hűlt helye. Csak az Enter-rel fejezi be a szerkesztést, ami rossz, mert le kell vennem az egérről a kezem, majd vissza.
-
bippeti
tag
válasz
energomatt #3357 üzenetére
(Nemcsak energomatt-tól kérdezem: ) Tudtok ajánlani olyan oldalt, ebook-ot, könyvet, stb., ami valamennyire szisztematikusan, áttekinthetően elmagyarázza azt, hogy az utólagos képfeldolgozás során melyik tulajdonság húzásával hogyan módosul a kép? Vagy másképpen: ilyen-olyan módosítást milyen tulajdonságok tekergetésével lehet elérni? Pl. before-after képekkel tudom ezt elképzelni, de nem tudom, hogy készült-e ilyen gyorstalpaló kezdőknek...
-
aleister
veterán
válasz
energomatt #3304 üzenetére
Oké, csak a netes kommunikációban a non verbális jeleket ezek adják. Szóval egy-egy mondat értelmezésében elég sokat számítanak.
-
aleister
veterán
válasz
energomatt #3302 üzenetére
Nehéz erre a kérdésre komolyan válaszolni. Persze, ha lemaradt a szmájli a végéről, akkor nem szóltam.
Szerintem fuss neki még egyszer! -
*Ropi*
félisten
válasz
energomatt #3272 üzenetére
Nikonnál mindegyik (Landscape, Neutral, Portrait, Standard, Vivid) megvan, de mint írtam csak addig ugyanaz amíg bele nem nyúlsz a vázon az adott képstílus beállításaiba.
-
válasz
energomatt #3241 üzenetére
A tiszta eltüntetéshez telepítés előtt visszaállítási ponttal kellene kezdeni, de még jobb lenne, ha telepítést figyelő program lett/lenne volna a gépen.
Olyan programra gondolok, ami minden változást figyel és azokat vissza tudja vonni. Név szerint most nem tudok egyet sem mondani, de olvastam már ilyenről. -
*Ropi*
félisten
válasz
energomatt #3217 üzenetére
Frissíts CC 2015.3 / Standalone v6.3-ra (az előző verzió hibája)!
"Fixed a bug that caused image previews to be incorrectly displayed as completely black after import if “Auto Tone” is on in preferences."
-
Balinov
titán
válasz
energomatt #3181 üzenetére
ezt remlik,hogy mar lattam korabban. 5letes
-
MrChris
nagyúr
válasz
energomatt #3018 üzenetére
Valszeg még nem volt Panád
ott minden ér, mindent be kell vetni
-
madgie
titán
válasz
Bőrtónusokról beszélt, szerinted ott mit hoz a Vibrance? Kenrockwellt?
-
aleister
veterán
válasz
Én is Vibrance párti vagyok, ellenben a kontraszt nálam konstans kap 5-10 emelést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged