- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
A 3. képen az "automatically written changes into xmp" a lényeg. Ekkor minden nef mellé létrehoz egy azonos nevű xmp fájlt, ami a változtatásokat tárolja. Ez + a katalógus csak együtt működik. Mármint az xmp önmagában is, de a katalógus csak vele.
-
Fandango
veterán
LR-ben Edit menu/Catalog settings/General itt lathatod hova menti a catalog fajlt, mert ez tartalmazza a modositasokat amiket egy kepen allitottal. Ha ezt lemented akkor masik gepen ebbol vissza tudod allitani.
Mivel az LR nem az eredeti kepen vegez modositast (az erintetlen marad) hanem ilyen catalog fajlbol tudja mit allitottal egy kepen es azt mutatja neked.
Remelem erre gondoltal azzal amit kerdeztel. -
copass
veterán
alkalmazásra célszerűbb a legmagasabb órajel magonként.
pl.: egy amd 4x2.1ghz-nél megzavarodsz LR alatt, mivel eloszlik a teljesítmény ingadozva adja le, egy intel 2x2.1ghz is hozza ugyanazt a szintet alkalmazás szinten. ezt tapasztalat (4magotthoni,2mag céges).
de rendernél amikor mind a 4mag csúcsra van hajtva, megalázza a 2magot.
mai eszemmel azt mondom hogy magonként 3,6ghz és intel i5/i7, azér intel mert adobe arra az utasításkészletre optimalizálja vagy vmi ilyesmi asszem. -
general
addikt
így van, Adobe termékeknél, konkrétan a PS, LR-nél az intel komoly előnyben van, nézz meg bármilyen cpu tesztet, ahol szerepel mindkét gyártó terméke! a kicsi i3 majdnem bármelyik 8 magosat is lenyomja. ez van.
de egyébként, mint írtam, az alaplap pl. már megvan, ami inteles, így nem váltok márkát. egyébként sem tenném, mindig inteles voltam.a fenti kérdésemre esetleg valaki érdemi választ? "kérdésem az lenne, hogy Importnál, a File Handling résznél felül, a Render Previews opciónál van 4 lehetőség (LR 3.6), melyiket érdemes választani, és miért?"
részletesen fentebb.
-
Balinov
titán
ez nekem is megfordult a fejembe, de szvsz egy komplett plattformcserevel nyernek igazan, +4gb nem sokat szamitana
*Ropi* #52: ennel a kazan Q8200-esnel meg egy i7-es is lehet, hogy kevesebbet eszik, a HD4870-rol mar nem is beszelve. Sztem aprankent megveszegetem a lapot, ramot, legvegul meg a CPU-t, ugy nem faj annyira
Zozzer888: 58: en 4GB DC rammal probaltam, de mivel az keves ugyis, le is tettem rola. RamDisk-rol bovebben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest