- Yettel topik
- iPhone topik
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Honor 400 Pro - gép a képben
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
randras_83 #6755 üzenetére
csak öntöm a pénzt az asztali gépbe, de előbb utóbb valami mindig volt, aztán elhagytam a windows-t.
erdekes meglatas, en inkabb ugy latom hogy az apple termekekre kell a penzt locsolni, nem a windows pc-re
amugy egyetertek az elottem szoloval, nem kell 2060 supernel jobb gpu, az ember ritkan fog denoisolni, a kepszerkesztes kozben alkalmazott ai maszkokra booven jo mar a 2060 super is, soot en gyengebb gpuval is elvagyok, es minden kepen ai maszkolok, es nem vagyok turelmes tipus...persze okosan kell csinalni. valogatni pl nem lightroomban kell, sok ai maszkot raengedek batchben presetkent az osszes kepre es par percig amig csinalja altabolsz vagy csinalsz vmi hasznosat a geptol tavol..
nem kell hatranynak felfogni, hogy 2 evente veszel vmit a pc-be, en inkabb ertekelem, hogy van lehetosegem belenyulni, nem kell uj gepet vennem par evente..
amugy en kb. 6 evvel ezelotti amd lapba tudtam most uj amd procit (ryzen 5 5600, 12e cinebench multicore) venni, amivel mar sztem a emlitett gpuval siman el lehet indulni+32 gb ram.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPad topik
- Kerékpársportok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged