Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Én hasonló probléma esetén exportáltam az egész adatbázis (vagy csak az adott adattábla) tartalmát egy külön sql-kiterjesztésű fájlba, megnéztem a fájl tartalmát szövegszerkesztővel, a szükséges részt kimásoltam, és a phpmyadmin külön SQL-parancs kiadó ablakába bemásoltam, lefuttattam, és tökéletesen működött a korábban md5-tel titkosított jelszavakkal együtt.
Előbb nyilván a táblalétrehozó SQL-parancsot futtattam, aztán a konkrét adatmezőket (értékeket) beillesztő parancsot.
Persze elvileg lehetne az egész adatbázist is átültetni az új oldalra az importálás paranccsal, én szerettem volna külön-külön csinálni.
Működnie kell. Ha mégsem megy valamiért, írd le a hibaüzenetet."Élesben nem merem kiprobalni."
Ha úgyis egy tök új oldalra viszed át az adatokat, akkor miért nem mered kipróbálni? Legfeljebb ha nem jársz sikerrel (valamiért rosszul importálja az adatokat), akkor kitörlöd az új oldalon a létrejött táblákat a phpmyadmin felületen, és kész, mintha nem is csináltál volna semmit.
Semmi kockázatot nem rejt magában, ha úgysincs egyelőre adatbázis az új oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Lexus, Toyota topik
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Gaming notebook topik
- Hogwarts Legacy teszt
- Háztartási gépek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Samsung S20 Ultra 5G + Galaxy Watch 5 Pro egyben, tokokkal, dobozokkal
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest