- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Én hasonló probléma esetén exportáltam az egész adatbázis (vagy csak az adott adattábla) tartalmát egy külön sql-kiterjesztésű fájlba, megnéztem a fájl tartalmát szövegszerkesztővel, a szükséges részt kimásoltam, és a phpmyadmin külön SQL-parancs kiadó ablakába bemásoltam, lefuttattam, és tökéletesen működött a korábban md5-tel titkosított jelszavakkal együtt.
Előbb nyilván a táblalétrehozó SQL-parancsot futtattam, aztán a konkrét adatmezőket (értékeket) beillesztő parancsot.
Persze elvileg lehetne az egész adatbázist is átültetni az új oldalra az importálás paranccsal, én szerettem volna külön-külön csinálni.
Működnie kell. Ha mégsem megy valamiért, írd le a hibaüzenetet."Élesben nem merem kiprobalni."
Ha úgyis egy tök új oldalra viszed át az adatokat, akkor miért nem mered kipróbálni? Legfeljebb ha nem jársz sikerrel (valamiért rosszul importálja az adatokat), akkor kitörlöd az új oldalon a létrejött táblákat a phpmyadmin felületen, és kész, mintha nem is csináltál volna semmit.
Semmi kockázatot nem rejt magában, ha úgysincs egyelőre adatbázis az új oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gurulunk, WAZE?!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest