Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Én hasonló probléma esetén exportáltam az egész adatbázis (vagy csak az adott adattábla) tartalmát egy külön sql-kiterjesztésű fájlba, megnéztem a fájl tartalmát szövegszerkesztővel, a szükséges részt kimásoltam, és a phpmyadmin külön SQL-parancs kiadó ablakába bemásoltam, lefuttattam, és tökéletesen működött a korábban md5-tel titkosított jelszavakkal együtt.
Előbb nyilván a táblalétrehozó SQL-parancsot futtattam, aztán a konkrét adatmezőket (értékeket) beillesztő parancsot.
Persze elvileg lehetne az egész adatbázist is átültetni az új oldalra az importálás paranccsal, én szerettem volna külön-külön csinálni.
Működnie kell. Ha mégsem megy valamiért, írd le a hibaüzenetet."Élesben nem merem kiprobalni."
Ha úgyis egy tök új oldalra viszed át az adatokat, akkor miért nem mered kipróbálni? Legfeljebb ha nem jársz sikerrel (valamiért rosszul importálja az adatokat), akkor kitörlöd az új oldalon a létrejött táblákat a phpmyadmin felületen, és kész, mintha nem is csináltál volna semmit.
Semmi kockázatot nem rejt magában, ha úgysincs egyelőre adatbázis az új oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Flint 2 OFF topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest