- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
Fecikee92 #96 üzenetére
Kipróbáltam a fehér hátlapost. Rádugtam XP-s gépre. Ugyanaz történik mint a Win7-nél.
A tabon megnyilik egy ablak:Ezután simán megjelenik meghajtóként a tablet SD kártyája (-i).
A z enyémnél nincs MTP lehetőség.
Ha neked az XP MTP-nek akarja felismerni, akkor jobb ha most feladod
Nem fog menni. Oprendszert kell cserélned Win7-re.Ha jól látom a fehér és szürke hátlapos mind HW, mind SW-ben eltérő.
dancsuri!
Nem tudom lementeni a romot. Androidról szinte csak annyit tudok, hogy szép zöld és hogy telefonokra rakják -
andras_koczi
tag
válasz
Fecikee92 #106 üzenetére
szi a player 11 nek semmi köze hozzá.
az meg hogy milyen adat veszlik relatív sok függ a rendszeredtől (értsd OS).
a dokumentumok elvileg nem, de a könyvjelzőkről csinálj másolatot mielőtt belekezdesz.
ha meg adatod veszlik akkor meg azok vesznek amik a ma illetve a vissza állított időpont között volt-vanamik mindenképp elvesznek ez időbe eső DRIVEREK -programok stb stb..
-
andras_koczi
tag
válasz
Fecikee92 #102 üzenetére
kedves fecikee92.
amiket írsz és produkál a pc géped az abszolút NEM normális !!!!mindennek simán automatikusan kéne mennie.
Feltételezem a Windows Os -ed "" nem redeti"" direkt írtam így
ha mégis vagy sem , akkor is próbáld ezt !!!!!
1 állítsd vissza géped
start menü / minden program / kellékek / rendszereszközök / rendszer visszaállítás programmal
egy minimum 1 hónappal előtti azaz október közepi időpontra.
ha végzet a éped aztán próbáld meg a tabot telepíteni a fentebb írt módon.
Ha így sem lesz eredmény akkor sajnos az egész gépedet újra kell telepítened.
javaslom virus-spyver -és egyéb irtó programok helyett használj " microsoft security essentials-t"
üdv.
mivel utasításokat tartalmazó üzeneteket írtam
így ki kel jelentenem hogy felelőséget sémiért nem vállalok, értendő előzőekben ejtett üzeneteimre és hozzászólásaimhoz is
bocsika de ezt ki kellett írnom ...
-
andras_koczi
tag
válasz
Fecikee92 #90 üzenetére
kedves fecikee92.
1 a Tabon bekapcsolod az usb debuging módot.
2 bekapcsolt alap állapotban rádugod a tabot a pc gépedre.
3 nem csinálsz semmit, hagyod hogy a pc felismerje és telepítse automatikusan.
4 majd ezután a tabon az információs sávon (jobb alsó sarok) ráböksz az usb 3 ágú villa szimbólumára
5 felugró ablakon ráböksz a "" Media Transfer Protocol(MTP) "" szöveg melletti kör buborékra.
6 a pc gép ujra érzékeli a tabot,de most másként és telepíti is azt automatikusan.
7 a pc gép a tablet telepítése után felugrik a pc-n az ""automatikus lejátszás "" ablak.
8 itt válaszd az "" eszköz megnyitása fájlok megtekintéséhez "" szövegű ociót.
9 megjelenik egy ablak melyben "belső tárhely" és egy "sd kártya " feliratú vincseszter ikonok lesznek mellettük hosszú sáv lesz látható melyek a szabad illetve a foglat helye méretét jelzik.amennyiben nem ez történik, úgy a pc géped drivere ami a sys32-ben található ,HIBÁS vagy túl sok van benne,
amelyek a tabra akarnak hivatkozni.javaslom a drivereid pucolását-karbantartását.
üdv.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest