- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecikee92
csendes tag
válasz
andras_koczi #104 üzenetére
rendszer visszaállításnál milyen adatok vesznek el? ha egy hónappal mint ahogy "ajánlottad" akkor az utolsó 1hónap?
-
Fecikee92
csendes tag
válasz
andras_koczi #100 üzenetére
megtaláltam köszönöm.A hiba még mindig fenn áll amint nyomok media transfer protocolra új hardver varázsló jön elő és ugyan úgy az a két lehetőség és ugyan az a hiba!
Megtaláltam driverek között gépemen ez van wpdmtpdr.dll és ő ilyet ír ki wpdmtp.inf
-
Fecikee92
csendes tag
válasz
andras_koczi #94 üzenetére
driver pucolás karbantartás ezt mivel kéne végrehajtanom és nem sérül tőle semmi a gépen?
-
Fecikee92
csendes tag
nem tudom látni-e a képet?!?!
-
Fecikee92
csendes tag
válasz
andras_koczi #93 üzenetére
USB Debuging ezt csak akkor tudom ha rádugtam már gépre,mert sehol sem találok ilyet!
-
Fecikee92
csendes tag
válasz
andras_koczi #89 üzenetére
Én se találom sehol a google apssokat!
-
Fecikee92
csendes tag
válasz
andras_koczi #85 üzenetére
rádugom de mint leírtam a probléma fenn áll!Menüben nem találok ilyen lehetőséget.
-
Fecikee92
csendes tag
Üdv!Vettem egyet én is(1008b). Rádugom gépre apámnál és pár másodperc bejön a tablet.Otthon ha rádugom 3lehetőség van tableten és az egyik a telepítés bár azt írja ez xp-nél nem kell de rámegyek és ki ad egy ablakot hogy nyomjon meg egy gombot és elindul meg nyomok valamit és semmi nem történik.Rá megyek,hogy MTP Media Transfer Protocol következő történik-->új hardver varázsló MTP device elindítom keresi majd ki ad két lehetőséget és bármelyikre megyek azt írja ki,hogy a következő hiba történt a telepítés alatt a megadott szolgáltatás nincs telepítve eszközkezelőben pedig portable device alatta android és egy sárga felkiáltó jel KÓD 1 hiba.illesztőprogram verziója nem érhető el.Rá megyek frissítés el kezd keresni és visszarak oda hogy két lehetőség van és mindkettőnél ezt írja ki-->következő hiba történt a telepítés alatt a megadott szolgáltatás nincs telepítve.Megköszönném ha segítene valaki hogy mit tegyek??!?!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest