Új hozzászólás Aktív témák
-
hogyorgy
csendes tag
Ez a tok kérdés érdekes dolog.
Nekem eddig a tok azt jelentette, hogy amiben hordozhatom a táskámban, anélkül, hogy baja essen. Csináltam egy monitorokhoz adott erősebb szivacsszerű anyagból és egérpadokból egy borítást, amit a végén egy méretre hajtogatott kartonpapír dobozba teszek. Így nem kell félnem, hogy a kulcs, egyéb dolgok kárt tesznek a kijelzőben vagy a tabletben. Nekem ez a tok, és amit linkeltél, az tartó... Viszont akárhogy is hívom, nagyon tetszettek az ötletek!
üdv. -
kispatak72
csendes tag
Köszi
megoldottam és visszavittem a Tescoba mondtam a hölgynek a hibákat: 1. nem fordul el a képernyő rendesen
2. használat közben kb 10-30 között megfagy, az akkuja kb. két órát bír teljesen több mint hat órás töltés után.Kezdték a hülyeséget mikor megvettem vártam-e, hogy átvegye a szoba hőmérsékletet,stb.
Erre válasz igen természetesen vártam vele, de a gép nem azzal van szerelve mint ami a dobozon van, erre hívtak egy "műszaki osztályos" munkatársat aki rögtön neki esett a gépnek ami semmire sem reagált, majd kérdezte mi alapján mondom hogy nem azzal van szerelve?
Válaszoltam, hogy ha van netjük szívesen megmutatom az Antutuval készített eredményeket, kíváncsi lett, megnéztük az oldalra feltett képeket összevetve a gép gyári adatival amit a beállításoknál ad, és láss csodát a műszaki osztályos már vakargatta is a fejét, hogy ez hogy lehet, majd amikor közöltem vele, hogy tudomásom szerint két fajta színű hátlappal szerelt változat van a fehér és a szürke erre már mattot kapott.
Ezek után kb. 5 perc alatt vissza adták az árát mivel nem volt több az áruházban.
-
andras_koczi
tag
amit viszont elfelejtesz megemlíteni az az hogy az egyiken 403 míg a másikon 404 android van,ezt se hagyd le.
én a helyedben nem akadnék ki a különbségen az egyikben wmt 1200mhz processzor
a másikban aml 1000mhz processzor van,
míg a harmadikban már az os is más az előző kettőhoz képes hisz ott h12 a phone model és ott nem a tényleges mérés hanem a hardver id-cid id-jábol a maximum értékek lettek ki olvasva és adódtak össze ,tehát a tényleges mérés nem történt meg ,ez az aminek majdnem 8 000 ezer körüli az értéke.
a MyAudio 1008b tabok 4000 körüli érték a normális a hivatalos pontszám az antutu és a wmt szerint 4119..
MOST már megnyugodhatsz a 8000 ezres érték már alapból abszurd hisz hol van a mi tabunk egy galaxy 10.1-hez aminek a hivatalos értéke 8014 pont
-
andras_koczi
tag
kedves qlstar és tomry...
ne ezért ne legyünk ennyire elszállva....a saját gyári rendszerét nem tudjuk hogy hogyan kell rá flashelni, nem hogy egy másik rendszert....
tomry !!
a bejegyzéseid szerint egyik boot opció sem a mi Tabjainkhoz van...
ezzel az erővel írhatjuk azt is hogy nyomjátok le a del vagy az f2 gombokat rögtön bekapcsolás után,
mert a wonder média netbookjain így kell...és akkor csodálkoztok hogy papírnehezék lesz a gépből !!!!!kedves mindenki !!
ezúton KÉREK MINDENKIT csak OLYAN dolgot mondjon -ÍRJON ami tényleg csak a MI TABJAINKHOZ ((series 10 1008b )) VAN
pl a myaudio 1008a jelzésű tab se jó nekünk mert MÁS a BIOSA és annak a kernelje teljesen máshogy particionál.
Tehát Hülyeségeket ne írjunk, ne rontsuk el -e fórumot és egy más gépeit azzal hogy nem közöljük le a teljes infót vagy háttér anyagot és hagyjuk hogy a másik butaságot csináljon, így is nagyon kevés a fóruma az 1008b tabnak ahol jelen is vannak emberkék.
Előre is bocsánat ha bárkit is megsértettem nem akarattal tettem de tényleg maradjunk a tényeknél és a gépnél.köszönet.
-
qltsar
veterán
az RKBatchtoolnak ROCKCHIP chipset kell!!! Se a szürke, se a fehér nem ilyen!
Arra pedig, hogy az egyik ROM-ot felraknád a másikra...felrakhatod, aztán viheted is vissza gariztatni, aztán vagy megvonják, vagy nem a garanciádat
!
A fentebb említett ROM-csere kb. azzal egyenlő, mintha egy HTC ONE X-re ráakarnád erőszakolni az Galaxy S3 ROM-ját. Teljesen más chipset, hardware-egységek --> más kernel, libek stbstbstb. egyszóval elég nagy butaság lenne...
-
andras_koczi
tag
kedves tomry
a gond az hogy azt sem tudjuk hogy hogyan kell ezeket megflashelni.
én személy szerint 2 és fél napja próbálom a megadott hangerő fel+bekapcs gomb használatával
de semmi sem történik azon kívül hogy simán elindul normálisan...
az RKBatchTool -os opciót meg senki sem ismeri ,mivel annak .img vagy .pkg fájl kell
nekünk meg azok nincsenek
kérdés ::: neked vannak google apps-ok a menüben vagy neked sincs ?
űdv
-
PLaci58
addikt
Esetedben 2 dolog lehetséges:
1, más a belseje (nem valószínű, bár a kici kínai bármire képes)
2, rossz rom van rajta és ezért ad vissza más adatokat.Lehet, hogy tévedek, de az Antutu is mint más ilyen programok a szoftverből olvassa ki az adatokat, a sebességteszteket pedig mérik.
Ezek egy része fixen programozott, más része a bootolás közben kerül érzékelésre (pl. ram, rom mérete).
Ezek a romok fixen, egy HW összeállításra készülnek, sok esetben úgy, hogy egy "nagyobb" készülék romját lebutitják. Nem akarok butaságokat írni, de úgy tudom, hogy a "boot" fájl (nboot, eboot, uboot...) a legfontosabb, ami tartalmazza a HW adatokat, alapbeállításokat.Annyit érdemes tudni, hogy a boltba visszavitt termékek nem kerülnek szervízbe és vissza a boltba. Azt a bolton belül egy "ügyes" eladó kipróbálja, visszacsomagolja és kiteszi a polcra. A napokban találkoztam olyan árúval a boltban, aminek a dobozára rá volt írva, hogy hibás, nem kapcsol ki. Ennek ellnére rajta a lopásgátló és kitéve a polcra, ráadásul az eladó ajánlgatta nekem
Az úgynevezett visszárú, ami hibásnak bizonyul és nem sikerül eladni, az visszamegy a gyártóhoz (forgalmazóhoz). Hogy ők mit kezdenek vele az más tészta. Általában felhasználják alkatrésznek vagy javítás, tesztelés után egy másik akcióban visszakapja a boltA javításról annyit, hogy az ilyen készülékeknek nincs szervíz háttere!
Általában tartanak pár embert, akik intézik a garanciás készülékek ügyeit, megnézik, hogy tényleg hibás-e a készülék és cserélik. Nem érdemes szervízt fenntartani, mert többe kerül egy ilyen javítása mint egy új beszerzése. Szervízben legfeljebb akkut, kijelzőt, kapcsolót, ilyen egyszerően behatárolható hibákat javítanak, cserélnek. -
PLaci58
addikt
Akkor bocsi, ha nem te voltál, de másik fórumon olvastam valakitől, hogy ilyesmi értékeket kapott és új korában egyből tett rá egy másik romot.
Nem tudom, hol és hogyan vetted, de azok az értékek nem normálisak egy 1008B-hez.
Lehet, hogy valaki már visszavitte mókolt rommal és újra eladták. A teso szeret ilyet csinálni -
qltsar
veterán
Hát én kétlem, hogy kijön mindkettőre, mivel teljesen más rendszert, és kernelt kell forgatni a két típusra. Teljesen más chipset (AMLogic vs. (VIA)Wondermedia), már írtam, de én tuti visszavittem volna, ha Wondermedia-sat kapok, mivel se a dobozon, se a honlapon /"Az alacsony ára ellenére, teljesítményét tekintve nem tér el drágább társaitól. Egy 1000Mhz-es Amlogic AML8726M Cortex A9-es chipset gondoskodik arról, hogy az alkalmazásaid a megfelelő sebességgel fussanak rajta."/ nem ez van feltűntetve a táblagép specifikációjára, s így ez vásárlói megtévesztésnek minősül, aminek lehetnek nagyobb következményei is, ha valaki komolyan veszi
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest