- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispatak72
csendes tag
Köszi
megoldottam és visszavittem a Tescoba mondtam a hölgynek a hibákat: 1. nem fordul el a képernyő rendesen
2. használat közben kb 10-30 között megfagy, az akkuja kb. két órát bír teljesen több mint hat órás töltés után.Kezdték a hülyeséget mikor megvettem vártam-e, hogy átvegye a szoba hőmérsékletet,stb.
Erre válasz igen természetesen vártam vele, de a gép nem azzal van szerelve mint ami a dobozon van, erre hívtak egy "műszaki osztályos" munkatársat aki rögtön neki esett a gépnek ami semmire sem reagált, majd kérdezte mi alapján mondom hogy nem azzal van szerelve?
Válaszoltam, hogy ha van netjük szívesen megmutatom az Antutuval készített eredményeket, kíváncsi lett, megnéztük az oldalra feltett képeket összevetve a gép gyári adatival amit a beállításoknál ad, és láss csodát a műszaki osztályos már vakargatta is a fejét, hogy ez hogy lehet, majd amikor közöltem vele, hogy tudomásom szerint két fajta színű hátlappal szerelt változat van a fehér és a szürke erre már mattot kapott.
Ezek után kb. 5 perc alatt vissza adták az árát mivel nem volt több az áruházban.
-
kispatak72
csendes tag
Halihó!
Hogy lehet ezt a masinát teljesen resetelni, hogy a gyári telepítés legyen rajta, mert vinném vissza
a Tescoba mert kifogtam egy szart minden 10 percben megfagy. -
kispatak72
csendes tag
Üdv!
Beszereztem én is egy ilyen masinát egész jó csak egy két dolog zavar pl ha a főképernyőn hosszan megnyomom nem jön elő a menü csak "Válasszon tapétát innen" nincs lehetőség pl parancsikon, widget stb választására. Ha tehetem én ha lehetőség lesz rá és valaki leírja olyan igazi "parasztosan" hogy kell másik vagy eredeti Ice Cream Sandwichet vagy Jelly Beant rárakni rárakom mert ez a MyAudios rom elég szar. Amúgy szürke hátlapos és meg próbálom az eredményeket beilleszteni valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest