Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok !
Tud valaki esetleg jó árban mínőségibb tablet táskát, esetleg szütyőt hogy hordozhatóvá váljon a készülékünk ?
Köszönjük !
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok !
Webcamot valaki már tudta már használni valahogy, mert Nekünk még most se megy, se a Skype se az MSN alatt ?!
U.i: sztem az a készülék tuti hibás, cseréltesd ki...
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
gaben1117 #885 üzenetére
Az üzlet közepén lévő gyalogkakuk akit megkérdeztünk azt mondta hogy 2-öt vállalnak rá és hogy a kirakott táblán rosszúl van kiírva az 1-év, örvendeztük is ameddig a vevőszolis srác nem mondott megint mást...
Szóval Én már nem tudok biztosat, maximum a gyártói 2 évet !
De az szerintem már most látszik hogy ez a ketyere azért gondosabban lett összekalapálva, pláne ennyiért !
B.E.S.T - B.U.Y
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok !
Köszönöm az értékes hozzászólásaitokat...
Ma meg is vettük Páromnak a készüléket, a MM-ból itt Debrecenben 39.990 Ft-ért akciósan 1-év garival, és csodák csodájára annyira sok volt kirakva belőle hogy csak néztem, min két tucatnyi nagyságrend volt a polc alatt terítve...
Szóval aki gondolja itt lent van bőséggel és biztosan lehet belőle rendelni is, mert még talán tart az akció is !
Egyébként nagyon bejövős kis ketyere, és Én sem tapasztaltam semmi lassúságot sem a Wi-Fi vagy a rendszer végett + nem is melegszik annyira !
U.i: Valaki Skype-on próbált már videóhívást, mert nekünk
igen sikerülgetett működésre bírni, vajon azt hol és hogyan lehet beállítani ?
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok !
A Párommal most tervezünk venni egy ilyen okos "kis" TáblaPC-t, de elég vegyesek az érzelmeim ezzel a termékkel kpcsolatban ( bár bekell hogy valjam, kezdek megbarátkozni vele), de gondoltam hogy még mielőtt boltba rohannánk megkérdezlek Titeket is, akik már bőven benne vagytok a használati érában + remélhetőleg van egy leszűrt össszképetek is erről a készülékről...
Ennek tudatában, akinek ideje és kedve is engedi, esetleg tudna Nekem írni pár fontos dologgal kapcsolatban, ami Nekem speciel
világos ?
Ami érdekelne:
- mennyit bír pontosan az 5000 mAh-es aksi, vagyis mi a maximális bevetési idő, terhelve & terheletlenül ?
- mennyire jók vagy rosszabbak a betekintési szögei, olvashatósága ha egy 9 series IPS kijelzővel vonunk párhuzamot ?
- mennyire melegszik ?
- milyen az anyaghasználat és az illesztések mínősége ?
- mennyire támogatott a rendszer, frissítések szempontjából ?
- mi a helyzet a sokfelé olvasható Wi-Fi lassúságával ?+ Skype ugye van rajta ?
Előlre is nagyon szépen köszönöm Mindannyiótoknak a segítséget Mindkettőnk nevében !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amatőr csillagászat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest