Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy87
senior tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Én a concord billentyűzetes 7" tokját vettem meg, épp hogy elfér benne kissé túl nyúlik de nem vészes ha kell kép lövök párat délután
Más fóliát talált e már valaki? Mert sikeresen leszedtem véletlen a gyárit

-
royalka
őstag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Futár hozta, szép lesz így postán gariztatni.....
-
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
A myaudio weblap szerint 2 ev de ebbol 1 ev teljeskorul a +1 amolyan kiterjesztett ,a szerelesert nem kell fizetni, csak az alkatreszert....
-
gaben1117
senior tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Nem 2 év garit adnak a media marktban?

-
Zollkid100
tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Szia!
Ha egy kicsit visszaolvasol, találsz egy általam készített részletes videotesztet.
De be is linkelem, ha érdekel.
TESZT
Az anyaghasználat rendben van szerintem, nem recseg, nem nyikorog. A hátlap ilyen ZTE Blade stílusú, gumis hatású, ezért kellemes fogni, nem gyűjti az ujjlenyomatokat.
Vízszintesen nézve sajnos gyorsan invertálódnak a színek, függőlegesen tartva jobb a helyzet. Sajnos ez nem egy IPS panel, szóval elmarad tőle mind fényerőben, mind betekintési szögben (inkább itt). Ámbár elég jó minőségűnek mondható, nem pixelhibás, meg persze jó nagy a felbontása is. Melegedni nekem nem melegszik annyira, wifi problémákat nem tapasztaltam (a videóban ez benne is van). Skype telepíthető, a videóhívást nem próbáltam még. Akku körülbelül olyan 5-8 óra használatra elegendő (nyomkodástól, wifitől, fényerőtől stb... függően).
4.1 frissítés hamarosan lesz (tesztelői stádiumban van).
Megpróbáltam minden kérdésedre választ adni, ajánlom nézd meg a videót, ahol az esetlegesen még felmerülő kérdésekre is választ kapsz, illetve látod a gépet működés közben, illetve, hogy mit kapsz kézhez a vásárlás után.Üdv
Zoli
-
royalka
őstag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Sztem ha kap egy fóliát akkor nem tükröződik annyira. A betekintés nem vészes. Anyaghasználatba nekem nagyon tetszik, kellemes a hátlap fogása, nem recseg, minden passzol. Az előlapi kamera is tűrhető képet csinál, igaz csevegőt nem próbáltam rajta. Ez mind csak az én véleményem

Új hozzászólás Aktív témák
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest