- Nem lett arányos a fogyókúra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy87
senior tag
válasz
PrinceHerceg #996 üzenetére
Én a concord billentyűzetes 7" tokját vettem meg, épp hogy elfér benne kissé túl nyúlik de nem vészes ha kell kép lövök párat délután
Más fóliát talált e már valaki? Mert sikeresen leszedtem véletlen a gyárit
-
royalka
őstag
válasz
PrinceHerceg #907 üzenetére
Futár hozta, szép lesz így postán gariztatni.....
-
válasz
PrinceHerceg #886 üzenetére
A myaudio weblap szerint 2 ev de ebbol 1 ev teljeskorul a +1 amolyan kiterjesztett ,a szerelesert nem kell fizetni, csak az alkatreszert....
-
gaben1117
senior tag
válasz
PrinceHerceg #874 üzenetére
Nem 2 év garit adnak a media marktban?
-
Zollkid100
tag
válasz
PrinceHerceg #859 üzenetére
Szia!
Ha egy kicsit visszaolvasol, találsz egy általam készített részletes videotesztet.
De be is linkelem, ha érdekel.
TESZT
Az anyaghasználat rendben van szerintem, nem recseg, nem nyikorog. A hátlap ilyen ZTE Blade stílusú, gumis hatású, ezért kellemes fogni, nem gyűjti az ujjlenyomatokat.
Vízszintesen nézve sajnos gyorsan invertálódnak a színek, függőlegesen tartva jobb a helyzet. Sajnos ez nem egy IPS panel, szóval elmarad tőle mind fényerőben, mind betekintési szögben (inkább itt). Ámbár elég jó minőségűnek mondható, nem pixelhibás, meg persze jó nagy a felbontása is. Melegedni nekem nem melegszik annyira, wifi problémákat nem tapasztaltam (a videóban ez benne is van). Skype telepíthető, a videóhívást nem próbáltam még. Akku körülbelül olyan 5-8 óra használatra elegendő (nyomkodástól, wifitől, fényerőtől stb... függően).
4.1 frissítés hamarosan lesz (tesztelői stádiumban van).
Megpróbáltam minden kérdésedre választ adni, ajánlom nézd meg a videót, ahol az esetlegesen még felmerülő kérdésekre is választ kapsz, illetve látod a gépet működés közben, illetve, hogy mit kapsz kézhez a vásárlás után.Üdv
Zoli -
royalka
őstag
válasz
PrinceHerceg #859 üzenetére
Sztem ha kap egy fóliát akkor nem tükröződik annyira. A betekintés nem vészes. Anyaghasználatba nekem nagyon tetszik, kellemes a hátlap fogása, nem recseg, minden passzol. Az előlapi kamera is tűrhető képet csinál, igaz csevegőt nem próbáltam rajta. Ez mind csak az én véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest