Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
jlaci63
tag
Ez olyan, mint az LCD TV-knél a válaszidő- háború. minden gyártó mást és mást ért alatta.
Szerintem tök fölösleges dekázgatni. Ez olyan mint a bringásoknál, mikor már grammra nézegetik a pedálokat, váltókarokat. Én a Myaudio ezen topicban olvasott promlémái miatt döntöttem a Concord mellett. És tudom, hogy 22K-ért nem iPad-ot vettem
Viszont a megspórot pénzből (iPad) rengeteg mást mindent (pl. príma bringa) meg tudok venni. -
Fritz Teufel
addikt
Sziasztok!
A processzor sebességével több ilyen gyártó is variál. Itt arról van szó, hogy azt írják akár. Ha valaki ismeri a magyar nyelvet, akkor tudja, hogy ez mit jelent. Jogilag tiszta az ügy. A processzor valóban képes a megadott sebességre, azonban ezt visszafogják a túlmelegedés miatt. Miért? A túlmelegedés idő előtti elöregedést is okozhat, de itt az érzésről is szó van. Senki nem szereti, ha a holmi szinte süti a tenyerét. Csupán erről lenne szó, át is vernek meg nem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen házat vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont a megspórot pénzből (iPad) rengeteg mást mindent (pl. príma bringa) meg tudok venni.