- iPhone topik
- Yettel topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
A régi 4.0.3 rom-ban volt olyan cpu opció, hogy Performace. Az volt a 1.5Ghz. De az újabbakból már kiszedték, gondolom mert sokan panaszkodtak, hogy olyankor lefagy, újraindul, stb.
Ha root-olod a tab-ot akkor külömböző CPU maceráló progikkal fel lehet húzni, de szerintem nem érdemes a fentebb taglalt okok miatt.@ #3346
Nem hiszem, hogy sokan játszanának ilyen játékokkal. Ezek inkább konzolra valók. -
Fritz Teufel
addikt
Szia!
Ha szó szerint válaszolok a feltett kérdésre, akkor onnantól, hogy megvásároltad a készüléket. Ha úgy kérdezted volna, hogy "MIKORRA várható?", akkor azt válaszoltam volna, hogy nagy eséllyel semmikorra. Miért vagyok ilyen pesszimista? Mert én voltam az egyik első, aki annak idején megkapta a Béta verziót tesztelésre, immáron vagy öt hónapja. Most, vagy az alapoktól újra írnak egy operációs rendszert a készüléknek, vagy igen alapos tesztelésnek vetik alá. Gondolom, a kis sárgák nem szeretnék fércmunkával blamálni magukat.
Egyébként amióta megkaptam a Béta verziót, azóta már két frissítést adtak ki. Ennek fényében már csak a remény maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest