- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
En tisztaban vagyok vele ,mert ha mindent osszerak az ember egy 40000 ft kutyu nincs tobben mint 10-15 ezer forint ,mert 40000- afa- uzlet haszna- beszallito haszna- szallitasi koltseg es meg ki tudja mi rakodik ra ,egy 100 e kutyu sincs tobbe 40-50 nel,de ott legalabb dolgoznak rajta es van minoseg ellenorzes ,reklam koltseg,szofverfejlesztok koltsegei es egyebek is...de mindent osszeveve az olcso a draga sajnos...rossz hogy nincs valami arany kozep ut...amugy szivesen adnek,adtam volna egy kinai tabletert tobbet is ha tudom hogy megbizhato,de eme teremek bebizonyitotta nekem hogy ilyenre ne is szamitson az ember,de nem csak ez hanem erdemes vegig olvasni a brandelt cuccok forumait,csak nagyon keves olyan arucikk van kozottuk ami szinte gond mentes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- iPhone topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest