- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
topkonzol
csendes tag
Szintén MyAudio Series 7 704O tablet-nél a rendszer gyorsítása érdekében a következőket tettem:
- Google Play áruházat elindítva a jobb felső kis ikonra kattintva, a beállításoknál kikapcsoltam az alkalmazások automatikus frissítését.
-A Beállítások Alkalmazások menüpontja alatt, jobb szélen az Összes listában egyesével rámentem a következő programokra, majd ahol lehetett nyomtam egy Adatok törlése opciót, és Letiltást:
( Értelem szerűen akinek valamelyikre szüksége van azt ne tiltsa le, de később akár újra aktiválhatók... )
-A Google címtár szinkronizálása
-App-A-Day
-FilmDrops
-Gmail
-Google Csevegő
-Könyvek
-Magazinok
-Movie Studio
-MyID
-Network TV
-Névjegytár
-SurDoc
-TalkBack
-Térkép
-UtcaképA My Audio Game alkalmazást érdemes nem letiltani, mert egy Play áruház szerű alkalmazás ahonnét Play-en nem szereplő játékokat is le lehet ingyen tölteni...
-Play áruházból telepítettem az ingyenes Advanced Task Manager alkalmazást, és a beállításokban gyakorlatilag minden opciót élesítettem.
-Hasznos lehet még az 1Tap Cleaner alkalmazás is, és a Clean Master.
Amúgy a tablet ár/érték arányban szerintem jó. Nem bántam meg, hogy megvettem.
Jobb mint amire számítottam amikor megvettem...
Az előző szoftver néha csinált olyat, hogy a billentyűzár nem akart feloldani.
Ilyenkor hosszan nyomva tartva a bekapcsoló és a két hangerő gombot ( RAM reset ), a tabletet újraindítva
ismét tudtam folytatni a használatát...Jelenleg a Gt Racing 2 szintén ingyenes Play játékkal játszom. A leírt trükkökkel és a Display beállításokban Best Performance-ra állítva, majd a Track Overview kivételével mindent kikapcsolva egész élvezhető grafikai teljesítményt tudtam elérni.
-
topkonzol
csendes tag
Üdv! Olvasgattam a különböző fórumokat ( szintén megoldást keresve... ), és láttam sokan panaszkodnak az óra hibára MyAudio Series 7 704O tablet-nél, de a megoldást még nem találták meg.
A megoldás a következő:
-Regisztráljatok be itt egy MyID-t: http://myaudioworld.com/mysupport
-Visszaigazoló e-mailben erősítsétek meg a regisztrációt.
-Lépjetek ide: http://myaudioworld.com/mysupport/firmwarek/Series-7-704O/
-Itt megtaláljátok a legújabb firmware-t, a telepítőszoftvert és a használati útmutatót.
-Frissítsétek a tabletet az új firmware-re és már jó az óra! Az első indulás kissé lassan megy majd...
FIGYELEM! Frissítés előtt mentsetek minden fontos adatot, mert minden el fog veszni ami a tableten volt!
Megjegyzés: Szerintem hibás a leírása a telepítőhöz mellékelt PDF-ekben. Nálam Win7 64bit alatt csak a csatlakoztatott Tablet bekapcsolt állapotában telepítette a PC a szükséges drivereket, a leírásban pedig kikapcsolt állapotot írnak nyomva tartott hangerő gombbal, sőt emlékeim szerint a frissítés is bekapcsolva valósult meg. Jó játék volt mire rájöttem, hogy a gyári tutorial szívat... Amíg a driver nem települt hiába látja a telepítő szoftver a tabletet, nem tudja frissíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest