- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
PLaci58 #2515 üzenetére
De, csak a 708F-en nincs olyan. Power és home gomb van. A power végrehajtja a műveletet (alapból a reboot-on áll), állítólag a home+power mágikus ritmusban nyomkodásával lehet lépni lefelé, nekem is sikerült negyed óra alatt egyet lemenni de a factory resetig lehetetlen eljutni mert ha nem úgy sikerül akkor a power miatt végrahajtja amin áll.
-
Upo
addikt
válasz
PLaci58 #2504 üzenetére
Úgy néz ki, döglött az alaplap, nem akar beugrani flash módba. Pedig tényleg rengetegszer próbáltam, akku leforrasztás után sem, úgyhogy feladtam. Alkatrész lett belőle.
(#2505) josida1: Hogy kerül ide nexus7 a myaudio topikba??
Amúgy meg gyárilag szándékosan nincs ikonja a kamera alkalmazásnak, play-en keress egy nexus 7 camera appot. Csak ikont rak ki, azt válaszd amelyik ikon a legjobban tetszik és nincs benne reklám. Bár abban a 0.3 Mpixeles kamerában örömöd nem nagyon lesz, én max. QR kódra használom, bár előlapival kicsit kényelmetlen. -
Upo
addikt
válasz
mongolnyila #2501 üzenetére
Újra kell flashelni a firmware-t. Ha sikerül valahonnan megszerezni. Vagy ha van egy működő darab, akkor RK Android tool-al lehet róla dumpot csinálni és felrakni a rosszra. Első körben szerintem elég a system, ha nem jó akkor a boot, kernel, misc is kellhet. Ki kell próbálni. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest