- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kairosz
újonc
válasz
nagysandor79 #2263 üzenetére
Szia!
És neked még garanciális?
Majd megírnád, amikor vissza küldték, hogy működik-e?
Akkor most mit lehet így kezdeni ezzel a tabbal? Kuka?
-
Kairosz
újonc
válasz
nagysandor79 #2260 üzenetére
Szia nagysandor79!
Nálam ugyanez a szitu! Csak én még itthon telepítettem fel rá a szoftvert, mert csak a myaudio logó-ig töltött be! Sikerült a frissítés (myaudioworld oldalról a hivatalos firmware-t tettem rá), de eltünt a 8 GB belső memória! Párszor még lefagyott, és mikor újra bekapcsoltam mindent újra kellett állítani!
Ma vitte párom Pestre szervizbe! Semmit nem tudnak vele kezdeni! Ilyet még nem is hallottak!
Most csak netezni lehet rajta, persze ha nem fagy le párszor! Semmi alkalmazást nem lehet letölteni!
1 évig tökéletesen működött, érdekes pont a garancia lejárta után adta be a kulcsot! És nem volt agyon használva! Ki érti ezt?
-
Kairosz
újonc
válasz
moore007. #2222 üzenetére
Szia moore!
Ma bementünk egy számítógép szakszervízbe(nem myaudio-s), sajnos nemtudtak itt sem segíteni!
Állítólag szoftver hibás, a srác azt javasolta, hogy egy régebbi szoftvert tegyünk vissza rá! Most 4.2.2 a verzió! Kellene rá egy 4.1-es, ha van esetleg ilyen! Most ezt keresgélem! Megpróbálkozunk még ezzel, ha ez sem segít akkor tényleg a szervizben köt ki, mert szeretném még használni, de így nem lehet!
Ha esetleg valaki tud abban segíteni, hogy tud egy régebbi szoftver verziót 708QA tabletre, azt nagyon megköszönném!
Üdv,
Ildikó -
Kairosz
újonc
válasz
moore007. #2219 üzenetére
Szia!
Sajnos nem sikerült! Ugyanaz maradt, (picit változott: Elérhető: 0,00 B , Alkalmazások(alkalmazásadatok és médiatartalom): 76,28 MB, Gyorsítótárazott adatok: 108 KB! Nincs benne a belső memória!
Sehogy nem lehet előhozni azt a 8 GB belső memóriát?
Most már néha lefagy, akkor ki kell kapcsolnom, és ha vissza kapcsolom, újra kell a nyelvet, wifit, gmailt beállítani rajta! Mert azt érdekes engedi!
Akkor szervíz lesz belőle, mert így nem lehet használni sajnos!
De köszi a segítséget!
Üdv,
Ildikó -
Kairosz
újonc
Sziasztok!
Van egy MyAudio 708 QA tabletem, kb. 1 hónapja csak a myaudio feliratig töltött be! Elég sokat keresgéltem mi lehet a baja, garancia pont tavaly decemberben lejárt! Itt megtaláltam(találtuk párommal) rá a megoldást! moore007. leírása alapján sikerült lelket vinni újra a gépbe! De!!!! A 8 gb memória eltünt róla, ami elvileg hivatalosan benne volt! Hiszen játszani, filmet nézni lehetett rajta! Most semmit nem lehet letölteni rá, alkalmazásokat, játékokat! És a tárhelyben az alkalmazásoknál 79,23 MB foglalt, ami alap alkalmazásokból áll, elérhető: 0,00 B! Memória kártya nem volt eddig benne! Ilyenkor mi a teendő???!!!
moore007!
Szerinted hogyan tovább?! Amúgy köszi, hogy részletesen leírtad, a szoftver frissítést! Az tökéletesen működött! De most megint elakadtam!
Üdv,
Ildikó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged