- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android szakmai topik
- Garmin topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.mini
aktív tag
válasz
cashzoli #266 üzenetére
Mit jelent a friss tapasztalat?
2 hónapja vettem, abból egy hónapot szervízben volt, úgy hogy meg sem csinálták azt ami a baja volt. a wifije borzalmas, csak otthon tudok netezni, akkor is csak ha a ruter mellett vagyok. nekem a kamera el van csúszva, kicsit csak a sötétséget veszi. a gombok akkorát kattannak, hogy nyilvános helyen nem is merem megnyomni, mert olyankor mindenki rádnéz. =) sebessége jó, de 1-2 óránál nem is bír többet, így otthonról nem nagyon érdemes elvinni ha nem tudod tölteni. a töltő amúgy is borzalmas, olyan rövid, hogy ha töltöd akkor nem is tudod használni. a minősége is rossz egy már el is romlott. a hangerő borzalmas, ha egy kicsi háttérzaj is van, akkor már nem lehet hallani. ez egy nagyon rossz tablet, főleg 30ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Eredeti játékok OFF topik
- GTA VI
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest