Új hozzászólás Aktív témák
-
andras_koczi
tag
válasz
noresz76 #2724 üzenetére
kedves noresz 76
1 a Tabon bekapcsolod az usb debuging módot.
2 bekapcsolt alap állapotban rádugod a tabot a pc gépedre.
3 nem csinálsz semmit, hagyod hogy a pc felismerje és telepítse automatikusan.
4 majd ezután a tabon az információs sávon (jobb alsó sarok) ráböksz az usb 3 ágú villa szimbólumára
5 felugró ablakon ráböksz a "" Media Transfer Protocol(MTP) "" szöveg melletti kör buborékra.
6 a pc gép ujra érzékeli a tabot,de most másként és telepíti is azt automatikusan.
7 a pc gép a tablet telepítése után felugrik a pc-n az ""automatikus lejátszás "" ablak.
8 itt válaszd az "" eszköz megnyitása fájlok megtekintéséhez "" szövegű ociót.
9 megjelenik egy ablak melyben "belső tárhely" és egy "sd kártya " feliratú vincseszter ikonok lesznek mellettük hosszú sáv lesz látható melyek a szabad illetve a foglat helye méretét jelzik. -
andras_koczi
tag
válasz
noresz76 #2727 üzenetére
kedves noresz
1 a Tabon bekapcsolod az usb debuging módot.
2 bekapcsolt alap állapotban rádugod a tabot a pc gépedre.
3 nem csinálsz semmit, hagyod hogy a pc felismerje és telepítse automatikusan.
4 majd ezután a tabon az információs sávon (jobb alsó sarok) ráböksz az usb 3 ágú villa szimbólumára
5 felugró ablakon ráböksz a "" Media Transfer Protocol(MTP) "" szöveg melletti kör buborékra.
6 a pc gép ujra érzékeli a tabot,de most másként és telepíti is azt automatikusan.
7 a pc gép a tablet telepítése után felugrik a pc-n az ""automatikus lejátszás "" ablak.
8 itt válaszd az "" eszköz megnyitása fájlok megtekintéséhez "" szövegű ociót.
9 megjelenik egy ablak melyben "belső tárhely" és egy "sd kártya " feliratú vincseszter ikonok lesznek mellettük hosszú sáv lesz látható melyek a szabad illetve a foglat helye méretét jelzik. -
andras_koczi
tag
!!!!!!! Szép estét mindenkinek
Főleg a 1008B tulajdonosoknak. EZ most csak NEKIK szól !!!!!!!
a recoverybe
a hangerő le + bekapcsoló gomb a helyes 5 másodpercen belül újra meg kell nyomni a bekapcsoló gombot röviden hogy (YES-T ) igen-t adjunk neki és elkezdje a flashelést
ha hosszan nyomod csak simán kilép és újra indítja a tabot ...
MÁR 2 NAGY KÉRDÉS MEGOLDVA
B
:É
és örültem hogy segíthettem.
-
andras_koczi
tag
!!!!!!! Szép estét mindenkinek
Főleg a 1008B tulajdonosoknak. EZ most csak NEKIK szól !!!!!!!
JUUHÉÉJ
ok mindenkinek akinek nincsenek meg a google appok !!!!!!1 rendszer beállitások
2 alkalmazások
3 képernyő tetején jobb oldalon a sarokban nyomj a 3 egymás alatt lévő négyzet alakú pötty szerű jelre
4 megjelenik egy kis ablak benne két felirat.
5 nyomj a Show Google Apps melletti négyzet alakú buborékra hogy pipa legyen benne.
6 Mindenből kilép
7 belépsz a normál menübe és már ott is van ..
-
andras_koczi
tag
Hol van a Talk-Gmail-Névjegyzék !?!?!?!?!
Üdv mindenkinek.
Nem tudom hogy nálam van csak, vagy csak nekem tűnt fel,de a menüben nincsenek azaz nem találni a Google applikációkat (Play store-Gmail-Talk-Contact-Map) , viszont a system/app mappában ott van mind.Tudja valaki hogy hogyan lehet ezeket a menüben láthatóvá tenni vagy kitenni őket az asztalra ?!?!?
Mikor megkaptam nem tűnt fel ,mert a play nek van egy ikonja az asztalon de a menüben már annak sincs.
két nap után kezdtem keresni őket de semmi,leszámítva a system/app mappát.Gondoltam hogy én töröltem valahogy a menüből vagy az asztalról, hát csináltan egy rendszer törlést visszaállítást a beállítások menüből de semmi hatása .Ugyan úgy nincs egyik sem csak a play az is csak az asztalonISMÉTLEM
nem az a gondom hogy a google appsok nincsenek rajta,mert rajta vannak.
a gondom az hogy sehol sem jelennek meg,sem a menüben sem az asztalon ,,,azaz nem tudom őket elérni ,,,
csak a play-t azt is csak az asztalon ,
de ha onnan törlöm akkor az sincs seholmyAudio series 10 1008b tablet szürke hátlapos készülékem van.
A szoftvere gyári,
build száma: 4.0.3 ICS Ver1.5.0-20121031.090426
előre is köszönöm a válaszotok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest