- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
:AMF:
senior tag
válasz
pusihusi #1530 üzenetére
Őket felesleges ilyesmire kérned, soha nem fogják neked/nekünk megoldani.
Szerintem a Vondroidon reszelgetett Yuandao/Window és a Myaudio tab-okra ugyanott készítenek minden rom-ot/frissítést. (Csak a Yuandao oldalára ki is kerülnek dolgok, a Myaudio oldalán meg a nagy büdös semmi.)
Gondolom annyit tudnak tenni, hogy jelzik a gyártó felé a problémákat, aki vagy foglalkozik ezzel, vagy nem... -
senior tag
válasz
XDModesty #1469 üzenetére
mindegyik rom-mal dobálja a kártyát, ezzel nem lehet mit kezdeni. nálam negyedóránként ébredt fel a tab, így 4-5%-ot merült készenlétben (wifi nélkül). kártya nélkül kb. 2%-ot.
inkább kikapcsolom, akkor nem merül.az akksis dolog fura, nekem reggelre feltöltött 100%-ig.
apropó, az akksira csak fél év gari van, ha jól emlékszem. -
senior tag
Régen jártam erre, bár azért néha-néha belenéztem a topikba.
Kipróbáltam néhány ROM-ot, a hivatalos(?) JB-t, a Vondroid oldalán lévő JB-t és azt a bizonyos 26-os ICS-t is.
Hivatalos JB: csak másodjára sikerült felküzdeni, elsőre valamiért nem sikerült, kifagyott a Myaudio feliratnál. Újraindításnál pedig a döglött robotot mutatta piros háromszöggel és felkiáltó jellel. Másodjára felment gond nélkül.
A sípolás nálam is jelentkezett, de nem egyfolytában. Csak akkor, ha film, vagy zene ment. Amint ezek leálltak, a sípolás is abbamaradt kb. 5-10 másodperc után. Max fényerőn megszűnt a sípolás, de így 18-20%-ot merült óránként, és ezen a (Vondroid fórumán ajánlott) Screenfilter sem segített.
Lassabban is indult, a szokásos 18-20 másodperc helyett 28-30 másodperc alatt. Valamiért a tapicskolásra is érzéketlenebbnek tűnt.
SD-kártya dobálás ezzel is jelentkezett készenlétben. Töltés közben ez is bekapcsolt.
Vondroid oldalán lévő JB: Ez gondolom ugyanúgy a Yuandao/Window N101-es tablatek hivatalos JB-je, mint nekünk a MyAudio-s.
Elsőre felment, indulásnál mókás a sok krikszkraksz a Myaudio felirat helyett.Sípolás, stb ugyanúgy megvan, mint a fent leírtakban, úgyhogy nem is erőltettem a dolgot.
Vondroid #26: Két sikertelen próbálkozás után szétnéztem a Vondroid fórumán. Ott írták, hogy nem árt valami régebbi hivatalos ROM-ot visszarakni, mielőtt erre frissítünk. Visszaraktam hát a gyári ICS-t, ezután már egyből felszaladt rá.
SD-kártyát ez is dobálja. Nekem nem zavaró, mert ritkán tartom készenléti állapotban, inkább kikapcsolom. Más probléma nincs vele, szerintem messze ez a leghasználhatóbb mind közül.A tabletünk szerintem ettől az SXV nevű cégtől származik. Van itt mindenféle OEM, Yuandao, Window nevű csoda, ami dettó úgy néz ki, mint a 1016-os.
-
senior tag
válasz
XDModesty #1030 üzenetére
A szerviz itt Bp-en nem csinál vele semmit, csak átveszi. A MyAudio-sok jönnek hetente kétszer és hozzák-viszik a dolgokat, a szervizes elmondása szerint. (Amikor mentem az enyémért, 3 db 916-ost, egy 1016-ost és egy-két kisebb tab-ot láttam, ami várt a gazdájára). Szóval igen, Miskolcról jönnek érte és viszik el, hogy megkalapálják. Aztán ők is hozzák vissza.
-
senior tag
válasz
XDModesty #1002 üzenetére
Igen. Azt hittem cserélni fogják a gépet, ezért számítottam rá, hogy gyorsan megfordul. De nem így történt, ugyanazt kaptam vissza.
Ebben a 3 hétben azért az is benne van, hogy hetente csak kétszer jönnek Bp-re, így szervizen keresztül szerintem lassabban ér el hozzájuk, mint postán. Én pénteken adtam le a szervizben és azt csak következő kedden viszik el tőlük.
Azóta viszont tökéletesen működik egy 16 gigás kártyával.Egy kis kiegészítés az előző hszemhez: Töltésnél az enyém is bekapcsol, akár van benne kártya, akár nincs. Kikapcsolni pedig nem lehet töltés közben.
-
senior tag
válasz
XDModesty #978 üzenetére
Formázhatod bármilyenre, ez olvasó hiba, nekem is detto ugyanez volt. Vissza kell küldeni nekik. Nem muszáj postával, ha van a közelben szervizpont, ott is leadhatod (a Bp-i szervizben azt mondták hetente kétszer jönnek hozzájuk Miskolcról).
Kb. 3 hét után kaptam vissza a szervizből. (Természetesen ennyivel hosszabbodik a garancia időtartama, ezt a garanciajegyre rá is írták.)Bár nálam nem indult túl rózsásan a gép karrierje, de már egészen megbarátkoztam vele. Fagyás nálam egyszer sem jelentkezett és a hang pattogásával sem találkoztam. Bevilágítás sajnos az enyémen is van (illetve egy pixelhiba is), de szerintem abszolút nem zavaró. A Wifi stabil, az akkuval sincs problémám.
Egy Golla Lisbon tokban lakozik.
-
senior tag
1016 tulaj lennék én is. A 3 hétből eddig 1 napot töltött nálam, mert a kártyaolvasója semmit sem eszik meg. Cserébe ha kiveszem és nincs benne semmi, kiírja, hogy a kártya hibás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest