- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoes
aktív tag
válasz
Plug Life #17 üzenetére
Szerintem ez az adat csak azokat érdekel akik játszanak telefonon, aki meg telefonon szeretne komolyan játszani azt inkább haggyuk is!
Én meg olyan telefont használok amin hivatalosan még GMS sincs és boldog vagyok vele? Boldog...Antutu, szerintem 10 éve egy telefonomra se tettem fel. Ahogy játékot sem.
-
válasz
Plug Life #20 üzenetére
Vegyél F6-ost, vagy X7 Pro-t
Máris megvan a növekedés, ha neked csak a hardveres teljesítmény számít, és nem mondjuk a kamera annyira. ( És mindkettő jó cucc amúgy )
Csak nem mindenki akar azzal a rendszerrel együtt élni.
Ebből akkor kiderült ,hogy nem ez a telefon a megfelelő most neked, lehet nekem se, de egyszer élünk, és a Dimensity 7300 is elég volt nekem a mindennapokra. Ez meg erősebb. -
válasz
Plug Life #17 üzenetére
De 138 ezerért meg elég jó.
Snapdragon 7s Gen 3 van benne amúgy, nem 7 Gen 3.Ez nem csúcskategória.
Szerintem is a sima a megérősebb, akinek volt Nothingja, vagy akár egy fapados CMF-je az tudja, hogy nagyon jól optimalizált a rendszer, alig fogyaszt és gyors is.
( A CMF pedig azzal a chipsettel 2,5 napig elment nálam)
Én vevő vagyok most egyre, remélem ez is tudja ezt a parádés akkuidőt.
---Egyértelműen megrendelve. Erre vártam. Remélem hamar megérkezik, mert már csomagolnám is ki.
-
paatrick
őstag
válasz
Plug Life #17 üzenetére
Mire kell több erő? A mostani S8-am még csak 200 ezret tudott antutuban és mai napig elvagyok mindennel
Ez akkor kapásból 4x erősebb (?)
Én csak annyit látok tesztekben hogy bizonyos szint alatt nem tud a kamera váltani a nézetek között. De más tesztekben meg még a full legújabb proci se tudja olyan simán váltani mint mondjuk az iphone.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest